Αλλαγή στάσης είχαμε αργά το βράδυ χθες από την Διοίκηση της ΔΕΗ, σχετικά με την καταβολή του μισού δώρου Χριστουγέννων στους 8μηνίτες εργαζόμενους.
Θα υπάρξει διόρθωση και θα καταβληθεί και το υπόλοιπο ποσό. Έπρεπε όμως πρώτα να ξεσηκωθούν όλοι και να υπάρξουν μεγάλες και καθολικές αντιδράσεις. Αλλιώς τίποτα δεν θα άλλαζε και η αδικία θα υπήρχε.
Να σημειώσουμε ότι σε Μεγαλόπολη και το Βόρειο σύστημα υπήρχαν πολύ μεγάλες αντιδράσεις από συνδικάτα και εργαζόμενους.
Απομένει πλέον να λυθούν γρήγορα και τα υπόλοιπα καυτά θέματα που έχουν δημιουργήσει διαφορετικές συνθήκες ανάμεσα στους εργαζόμενους , όπως ο υπολογισμός στις προσαυξήσεις Αργιών και Νύχτας.
Δείτε την ανακοίνωση από την Μεγαλόπολη και φωτογραφίες του Αλεξανδρή Σαράντου από την κινητοποίηση στα Ορυχεία.