Ακύρωση των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου “Κοινόν Καρυτινών”

0
151
Photo by @giannis_tsakos

Το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχε οργανώσει ο σύλλογος « ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» για τον φετινό Αύγουστο και περιλάμβανε μουσική βραδιά στην πλατεία της Καρύταινας με τετραμελή ορχήστρα έμπειρων και ταλαντούχων μουσικών καθώς και σεργιάνι σε παλιές φωτογραφίες με πρόσωπα και γεγονότα του τόπου μας, σχολιασμοί, γρίφοι, θεατρικά δρώμενα εμπνευσμένα από την προβολή τους (16/8/20), αφηγήσεις παραμυθιών στα σοκάκια του χωριού με την εξαιρετική Λίλλυ Τριαντάρη (17/8/20) και βιωματικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά πλάι σε ιστορικά κτίρια του τόπου μας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας και θέμα: « Καλοδεχόμαστε τα δώρα κι αξιοποιούμε τα εμπόδια στην πορεία της ζωής μας» (19/8/20), δυστυχώς ακυρώνονται.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας ( Covid-19) δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε ανοιχτό, μη ελεγχόμενο χώρο. Λυπόμαστε πολύ που αναγκαζόμαστε να στερηθούμε όμορφες, δημιουργικές και απολαυστικές βραδιές με ντόπιους κι επισκέπτες μιας κι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις είχαν γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στην Καρύταινα προσφέροντας μοναδικές στιγμές σε όσους μας τιμούσαν με την παρουσία τους. Ζητάμε συγγνώμη από τους καλλιτέχνες που μαζί σχεδιάσαμε βήμα- βήμα και με πολλή φροντίδα τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Ευχόμαστε το επόμενο καλοκαίρι να είμαστε όλοι υγιείς, να σχεδιάσουμε αλλά και να πραγματοποιήσουμε πολλές δράσεις που γλυκαίνουν την καρδιά, ηρεμούν το νου και σμιλεύουν την ψυχή!!!!

Το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου,

«ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ»

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here