ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΑΚΟΜΑ 2 ΝΕΚΡΟΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!

ΑΚΟΜΑ 2 ΝΕΚΡΟΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!

2 Nέα παλικάρια που για μισθούς πείνας είχαν αναλάβει να φροντίζουν για την ασφάλεια μας, έχασαν την ζωή τους χθές γιατί  εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ επικρατούν συνθήκες ΛΙΒΥΗΣ , εμπόλεμης ζώνης και τριτοκοσμικών κρατών.
Που ο οποιοσδήποτε τρελαμένος δεν διστάζει να πυροβολήσει για ασήμαντο αφορμή!
Ζούμε σε μια χώρα που για ακόμη μια φορά βλέπουμε την κατάντια της κοινωνίας μας ..εκεί που μας έχουν οδηγήσει οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ μας….. !!!!
Και πάλι σήμερα θα στεναχωρηθούμε , θα εκφράσουμε την λύπη μας και από αύριο πάλι θα κοιτάμε τον εαυτούλη μας και θα αφήνουμε όλους αυτούς τους ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ να μας οδηγούν πιο βαθειά στην απόγνωση και εξαθλίωση…. να μας λένε 1000δες ψέμματα και μείς απαθείς να καθόμαστε και να περιμένουμε τι άλλο κακό θα μας βρεί!

Σας παραθέτω ένα μικρό κειμενάκι και του φίλου και συντοπίτη μας Νίκου Σπυρόπουλου που διάβασα στο facebook και τόσο πολύ συμφωνώ μαζί του!!!

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τραγικό τρόπο πάντα. Αθώοι και ανιδιοτελείς Δημόσιοι Υπάλληλοι (οι γνωστοί “κοπρίτες” κατά Πάγκαλον) πέφτουν νεκροί στο καθήκον για μιά ευνομούμενη κοινωνία. Για μιά κοινωνία που έχει γίνει “οίκος ανοχής”, για να μην το πω πιό λαϊκά, όπου κάνει ο καθένας ό,τι θέλει και οι …”κρατούντες” περί άλλα τυρβάζουν. Ρίχνουν λίγα πλαστικά λουλούδια πάνω στους φρεσκοσκαμμένους τάφους των θυμάτων, λένε και καμμιά …παρόλα συμπάθειας και την άλλη ημέρα …φτου κι απ’ την αρχή. Οι μίζες συνεχίζονται, τα …λαμόγια τρώνε με χρυσά κουτάλια και το …περίφημο Κράτος μας, βουλιάζει συνεχώς μέσα στον λάκκο με τα σκ..ά.
Και μόνο οι μανάδες των 20χρονων παλληκαριών που χάθηκαν θα αναρωτιούνται σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους για ποιόν ακριβώς λόγο σκοτώθηκαν τα παιδιά τους. Τι φταίξανε; Επειδή κυνήγησαν κάποιους ληστές; Επειδή τρέξανε να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους που κινδύνευε; Ή μήπως επειδή παίρνανε κανέναν μεγάλο μισθό;
Κύριε Αντιπρόεδρε “μαζί τα φάγαμε” έτσι; Αυτά τα παλληκάρια ποιός τα έφαγε; Πήγαινε εσύ στο Παρίσι και άσε εμας να …βράζουμε με το ζουμί μας. Καλή σου …χώνεψη!!!
Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια