ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ - ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ – ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!

Δυστυχώς «έφυγε» από τη ζωή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης ο 38χρονος Νίκος Καραστογιάννης

Κατέληξε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης ο 38χρονος Νίκος Καραστογιάννης ο οποίος είχε τραυματιστεί σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο Νότιο Πεδίο ΔΕΗ στην Βόρεια Ελλάδα.

Η πληροφορία έγινε γνωστή πριν από λίγο. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε προχθές Πέμπτη ξημερώματα (03:00 – 04:00) στο ορυχείο του Νοτίου πεδίου στην Κοζάνη,όταν ένας 38χρονος (νεοπροσληφθείς από τις 02/08/2010), βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος – μη έχοντας τις αισθήσεις του – σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι και στο στήθος.

Ο άτυχος38χρονος Νίκος Καραστογιάννης – από την Πτολεμαίδα – εντοπίστηκε από συναδελφούς του στον εκσκαφέα Ε3 (καδοτροχό) και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας Η κατάστασή της υγείας του, ήταν ιδιαίτερα σοβαρή αλλά τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλειστεί το σενάριο που ακούστηκε πολύ στην αρχή, δηλαδή ο 38χρονος να έπεσε από μεγάλο ύψος, πάνω από τον εκσκαφέα. Επίσης το τραύμα στο κεφάλι είναι τέτοιο που δεν φαίνεται να προήλθε από σίδερο ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αντιθέτως εικάζεται ότι μπορεί αν οφείλεται σε μεγάλη ποσότητα μάργας ή λιγνίτη που έπεσε από πάνω και χτύπησε τον άτυχο εργαζόμενο.
 Για το περιστατικό, ειδοποιήθηκε, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η αστυνομία και η Επιθεώρηση Μεταλλείων Βορείου Ελλάδας.

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναφέρει σε ανακοίνωση της.
Οι ελλείψεις προσωπικού στη ΔΕΗ έχουν τραγικές συνέπειες.
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ένα θλιβερό προνόμιο των εργαζόμενων στη ΔΕΗ: Τα εργατικά ατυχήματα που εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων εργατοτεχνικού προσωπικού καθώς και των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών εργασίας , ανεβάζουν το δείκτη ατυχημάτων στη ΔΕΗ κατακόρυφα.
Αυτή την ώρα όλοι μας, όλοι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ευχόμαστε ο συνάδελφος μας που χθες τραυματίστηκε στο Νότιο Πεδίο του ΛΚΔΜ, να ξεπεράσει τον βαρύτατο τραυματισμό του και να γίνει καλά.
Την ίδια στιγμή όμως έχουμε χρέος να φωνάξουμε για πολλοστή φορά προς κάθε κατεύθυνση ότι οι ελλείψεις προσωπικού στη ΔΕΗ έχουν τραγικές συνέπειες.

Από το kozan.gr και το DeiNews

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,351ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια