ΑρχικήΑΡΘΡΑΑιτήσεις για διαχείριση δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε Μεγαλόπολη, Τρίπολη και Κόρινθο...

Αιτήσεις για διαχείριση δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε Μεγαλόπολη, Τρίπολη και Κόρινθο υπέβαλε στη ΡΑΕ η Hengas

Η εταιρία Ηengas μέσω της εταιρίας EDIL έχει λάβει άδειες για την κατασκευή δικτύων φυσικού αερίου σε Τρίπολη και Κόρινθο.

Δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Για την πόλη της Μεγαλόπολης έχει κατατεθεί αίτηση για την κατασκευή δικτύων από την εταιρία Εdil αλλά ακόμα δεν έχει εκδοθεί σχετική απόφαση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας που έγινε χθες Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, η εταιρία Hengas υπέβαλε αιτήσεις για χορήγηση αδειών διαχείρισης δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε εννέα πόλεις , την Μεγαλόπολη, την Κόρινθο, την Τρίπολη, την Δεσκάτη, τον Πολύγυρο, το Δήμο Σκύδρας Πέλλας, τη Νάουσα και τον Δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Δείτε τις σχετικές αιτήσεις:

Για Μεγαλόπολη

Η εταιρεία με την επωνυμία «HELLENIC NATURAL GAS DISTRIBUTION ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «HENGAS Α.Ε.», που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ, ΟΤ 36, ΝΒ7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ 57 022, υπέβαλε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΕ I-286308/29.07.2020 (αρ. ειδικού πρωτ. ΡΑΕ Γ-08498) αίτηση για χορήγηση Άδειας Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου για τον Δήμο Μεγαλόπολης, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’3430/17.08.2018).

Για Κόρινθο

Η εταιρεία με την επωνυμία «HELLENIC NATURAL GAS DISTRIBUTION ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «HENGAS Α.Ε.», που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ, ΟΤ 36, ΝΒ7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ 57 022, υπέβαλε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΕ I-286010/24.07.2020 (αρ. ειδικού πρωτ. ΡΑΕ Γ-08495) αίτηση για χορήγηση Άδειας Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου για τον Δήμο Κορίνθου, της Περιφερειακής Ενότητας Κορίνθου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’3430/17.08.2018).

Για Τρίπολη

Η εταιρεία με την επωνυμία «HELLENIC NATURAL GAS DISTRIBUTION ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «HENGAS Α.Ε.», που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ, ΟΤ 36, ΝΒ7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ 57 022, υπέβαλε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΕ I-286017/24.07.2020 (αρ. ειδικού πρωτ. ΡΑΕ Γ-08492) αίτηση για χορήγηση Άδειας Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου για την περιοχή της πόλης της Τρίπολης, της Δημοτικής Ενότητας Τρίπολης, Δήμου Τρίπολης, Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’3430/17.08.2018).

Όποιος θεμελιώνει έννομο συμφέρον, δύναται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ, να υποβάλει ενώπιον της ΡΑΕ αντιρρήσεις σχετικά με την υποβληθείσα αίτηση, κατά τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία, οι οποίες θα συνοδεύονται από όλα τα αναγκαία στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ