Αθανασόπουλος σε Παπαδόπουλο: για την δυσλειτουργία του Δήμου, η ευθύνη βαραίνει εσάς και την ηγετική σας ομάδα.

0
793

Επανερχόμαστε στο θέμα με την αφαίρεση των καθηκόντων του αντιδημάρχου που έκανε ο Διονύσιος Παπαδόπουλος από τον Σταύρο Αθανασόπουλο.

Οι νεότερες εξελίξεις είναι ότι με γραπτή του δήλωση ο κ. Αθανασόπουλος δηλώνει ότι συνεχίζει τα καθήκοντά του σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ότι δεν αποδέχεται τα όσα αναφέρονται στην απόφαση του Δημάρχου.
Μάλιστα ρίχνει όλη την ευθύνη στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, όπως αναφέρει σαφέστατα στην δήλωση του:

“Για την δυσλειτουργία του Δήμου, που αναφέρεσθε, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εσάς και την ηγετική σας ομάδα.”

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Αθανασόπουλου Σταύρου

ΠΡΟΣ κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο Δήμαρχο Μεγαλόπολης
κ. Μαρκολιά Γεώργιο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου, δηλώνω προς εσάς και το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, την ανεξαρτητοποίησή μου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παράγραφος 4 του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων, από τη Δημοτική Παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» με την οποία αναδείχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος, στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Αιτία της απόφασής μου είναι, η καρατόμησή μου με την 844/2018 απόφασή σας που δημοσιεύσατε στο διαδίκτυο και όπου μου αφαιρείτε όλες τις αρμοδιότητες.

Δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι τα όσα επικαλείστε στην απόφαση, διότι γνωρίζετε πολύ καλά, τόσο εσείς όσο και αυτοί που σας επέβαλλαν την καρατόμησή μου, ότι ουδέποτε υπήρχε πρόβλημα συνεργασίας με στελέχη και συνεργάτες του Δήμου.

Από την ημέρα που ανέλαβα Αντιδήμαρχος είχα ΑΡΙΣΤΗ  & ΑΓΑΣΤΗ συνεργασία με το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό   του Δήμου, όπου για μια ακόμη φορά δημόσια τους ευχαριστώ!!!

Όσο για την δυσλειτουργία του Δήμου, που αναφέρεσθε, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εσάς και την ηγετική σας ομάδα.
Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται στο βωμό της εξουσίας.

Κύριε Παπαδόπουλε,

Δυστυχώς πολλές από τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί έως σήμερα από τον ηγετικό πυρήνα του 3ου ορόφου δεν με εκφράζουν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των πολιτών.

Μένω σταθερός στις ιδέες μου και στα πιστεύω μου και θα συνεχίσω να δίνω το παρόν από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, σεβόμενος τους πολίτες που χρόνια τώρα με εκλέγουν για να τους εκπροσωπώ.

Αθανασόπουλος Σταύρος
13-11-2018

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here