ΑρχικήΑΡΘΡΑΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ( ΦΩΤΟ )

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ( ΦΩΤΟ )

Ακόμα ένα περιστατικό βίαιας συμπεριφοράς αδέσποτου σκύλου είχαμε στην Μεγαλόπολη.

Θύμα μια γυναίκα και όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το Καφενείο της Μεγαλόπολης, η επίθεση ήταν πολύ άγρια και η γυναίκα κυριολεκτικά κινδύνεψε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως μας δήλωσε το θύμα της επίθεσης σε διάστημα λίγων ημερών είναι η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση από τον ίδιο μάλιστα σκύλο !

Η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Νικ. Κόντου , κοντά στην διασταύρωση με την Αγίου Αθανασίου , λίγα μόλις μέτρα από τα σχολεία της πόλης!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το θύμα της επίθεσης ο  σκύλος της επιτέθηκε χωρίς αιτία , την πέταξε κάτω και άρχισε να την δαγκώνει. Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια και ένας άνδρας κατάφερε να διώξει τον σκύλο. Στην συνέχεια η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί της περιποιήθηκαν τα τραύματα.

Πολλοί συμπολίτες μας έχουν δεχτεί παρόμοιες επιθέσεις και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος σκύλος είναι πολύ επιθετικός.

Για το περιστατικό – όπως και για πολλά παρόμοια στο παρελθόν – έχει ενημερωθεί ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και το Αστυνομικό Τμήμα.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης δημοσιεύει μια φωτογραφία η οποία πραγματικά μαρτυρά την σοβαρότητα της κατάστασης . Να τονίσουμε ότι τα σημάδια από την επίθεση είναι και άλλα , πέρα από αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία.

epithesi-skyloy-megalopoli

 

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΥΠΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ……ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ….ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ….. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΠΑΡΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΣΚΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΜΕΣΑ …ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΠΙΑ …Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΤΗΣΙΑ……….

  2. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΥΠΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ……ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ….ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ….. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΠΑΡΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΣΚΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΜΕΣΑ …ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΠΙΑ …Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΤΗΣΙΑ……….

  3. θΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΖΟΓΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΟΡΜΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΓΛΟΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΑΓΚΩΝΙΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

  4. θΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΖΟΓΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΟΡΜΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΓΛΟΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΑΓΚΩΝΙΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

  5. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Κ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ …..

  6. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Κ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ