Αγώνας Δρόμου Μεγαλόπολης – Run The Theatre 2017 την Κυριακή 7 Μαΐου

0
291

Ο Δήμος Μεγαλόπολης διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, τον «Αγώνας Δρόμου Μεγαλόπολης – Run The Theatre 2017»

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθούν αγώνες 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).
Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.
Πρόθεση του Δήμου Μεγαλόπολης είναι να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση η οποία θέλει να αναδείξει το ιστορικό αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης, με την συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον Δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.
Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 10:00, την Κυριακή 7 Μαΐου.

Εκκίνηση 5 χλμ στις 10:00

Εκκίνηση 2,5 χλμ στις 11:15

 
Διαδρομή Αγώνα

Η διαδρομή των 5 χλμ. περιλαμβάνει εκκίνηση στην οδό Κολοκοτρώνη. Οι δρομείς κάνουν στροφή δεξιά στην οδό Αρχαίου Θεάτρου και κατευθύνονται στην έξοδο της πόλης προς Καρύταινα. Στρίβουν αριστερά στον δρόμο που οδηγεί στον προαύλιο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης όπου και πραγματοποιούν αναστροφή προς Μεγαλόπολη. Κάνουν στροφή αριστερά και κατευθύνονται στον Οικισμό της ΔΕΗ. Έπειτα φτάνουν στο 3ο Δημοτικό σχολείο και από την οδό Αγίου Αθανασίου φτάνουν στο ανοιχτό γήπεδο και στρίβουν δεξιά στην οδό Σταδίου. Κάνουν τον κύκλο του γηπέδου και στρίβουν δεξιά στην οδό Επαμεινώνδα και έπειτα αριστερά στην οδό Πολυβίου. Με κατεύθυνση προς κέντρο στρίβουν αριστερά στην Κολοκοτρώνη. Στην συνέχεια κατευθύνονται προς την Κεντρική Πλατεία όπου και τερματίζουν.

Η διαδρομή των 2,5 χλμ. έχει εκκίνηση στην οδό Κολοκοτρώνη. Οι δρομείς κάνουν στροφή δεξιά στην οδό Αρχαίου Θεάτρου και κατευθύνονται στην έξοδο της πόλης προς Καρύταινα. Κάνουν στροφή δεξιά και κατευθύνονται στον Οικισμό της ΔΕΗ. Έπειτα φτάνουν στο 3ο Δημοτικό σχολείο και από την οδό Αγίου Αθανασίου φτάνουν στην οδό Παπαϊωάννου όπου στρίβουν δεξιά. Στην οδό Πολυβίου πάλι δεξιά με κατεύθυνση προς κέντρο στρίβουν αριστερά στην Κολοκοτρώνη. Στην συνέχεια κατευθύνονται προς την Κεντρική Πλατεία όπου και τερματίζουν.

Κέντρο Εγγραφών

Το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα θα λειτουργήσει σε κιόσκι στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.
Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:
Παρασκευή 05.05.17 & Σάββατο 06.05.17, από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών το πακέτο συμμετοχής.
Το πακέτο συμμετοχής του κάθε δρομέα είναι προσωπικό.
Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας χρησιμοποιήσει τον αριθμό κάποιου άλλου θα πρέπει να ενημερώσει το Κέντρο Εγγραφών και να συμπληρώσει αίτηση εγγραφής.

Δείτε το μοναδικό μετάλλιο του Run The Theatre 2017…!!!

Πρόγραμμα Εθελοντισμού

Πάρε και εσύ μέρος στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Run The Theatre 2017.
Οι εθελοντές είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής Διοργάνωσης.
Βοηθούν ενεργά στην προετοιμασία και στη σωστή διεξαγωγή όλων των αγωνισμάτων.
Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής η οποία πηγάζει από τη βασική ανάγκη του ανθρώπου για αλληλεγγύη.
Ανήλικοι εθελοντές οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Διοργάνωσης συνοδευόμενοι από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους.
Οι εθελοντές, πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα θα παραλάβουν το t-shirt της Διοργάνωσης με το οποίο υποχρεούνται να εμφανίζονται κατά την απασχόληση τους σε αυτήν.
Όλοι οι εθελοντές θα απασχοληθούν προσφέροντας υπηρεσία την ημέρα Διεξαγωγής της Διοργάνωσης και κατά τις πρωινές ώρες.
Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν όταν το θέλουν πραγματικά.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και αποκόμισε μια ξεχωριστή εμπειρία ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here