ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑγωνία στην Δόξα και το μήνυμα του αρχηγού

Αγωνία στην Δόξα και το μήνυμα του αρχηγού

Η Δόξα Μεγαλόπολης μετά τον υποβιβασμό της από την Γ’ Εθνική ψάχνει να βρει και πάλι τις ισορροπίες της έτσι ώστε να δει και να χαράξει την νέα εποχή και βέβαια να θέσει τους στόχους για την επόμενη χρονιά στην Α’ Αρκαδίας.

Η προγραμματισμένη τακτική γενική συνέλευση της περασμένης Πέμπτης (6/7) δεν πραγματοποιήθηκε με τα μέλη της διοίκησης της ομάδας να καλούνται σήμερα Δευτέρα (10/7, 19:30) να δώσουν το παρών έτσι ώστε να διεξαχθούν οι διαδικασίες της συνεδρίασης και αν εκλεγεί η νέα διοίκηση αφού τα θέματα είναι διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Οι εξελίξεις στην ομάδα της Μεγαλόπολης φαίνεται πως έχουν φέρει την δική τους αγωνία στους φιλάθλους της ομάδας με τον αρχηγό Νίκο Λυμπερόπουλο να παίρνει θέση για τις διοικητικές εξελίξεις και να στέλνει μέσω facebook το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

”Το πιο εύκολο πράγμα στον έλληνα είναι να κάθεται στην κερκίδα και να κράζει τις αγωνιστικές προσπάθειες των παικτών..Όπως επίσης και τις οικονομικές προσπάθειες της εκάστοτε Διοίκησης..Όποιος αγαπά την ομάδα και μπορεί, ας έρθει να βοηθήσει τη Δευτέρα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος και μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα των κυανόλευκων.

από το ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια