ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ...

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σε όλη την Ελλάδα σήμερα ο κόσμος έχοντας αγανακτήσει, ξέσπασε κατά των πολιτικών ΟΛΩΝ των κομμάτων , και μάλιστα ακόμα και εναντίον του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κόσμος πλέον δεν αντέχει άλλο και βάζει καθαρά και με δυναμικό τρόπο στο στόχαστρο του όλους τους πολιτικούς. Οι λέξεις που κυριαρχουσαν σε όλη την χώρα σήμερα ήταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ !
Οι πολιτικοί μας άρχοντες πλέον σε όλη την χώρα κρύβονται η τρέχουν να γλυτώσουν από την οργή του λαού , ο οποίος έχει χάσει κάθε υπομονή και τους απειλεί όλους με λυντσάρισμα.
Ειλικρινά η ευθύνη είναι όλη δική τους και πολύ χαίρομαι για την κατάντια τους να τρέχουν να κρυφτούν σαν τους κοινούς εγκληματίες. Αλλά όπου και να πάνε θα τους βρούμε!!

Πραγματικά η σημερινή μέρα θα μείνει στην ιστορία και ελπίζω η κυβέρνηση αλλά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να λάβουν το μήνυμα και να κάνουν το χρέος τους.

Δυστυχώς αν δεν πάμε σύντομα σε εκλογές όλοι οι βουλευτές και οι παράγοντες , αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, σύντομα θα δούμε να πέφτει πολύ ξύλο! Αλλά φοβάμαι ότι ακόμα και να πάμε σε εκλογές δεν θα τολμούν να εμφανιστούν στις περιφέρειες τους, αφού ο κόσμος έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που η οργή του θα τους εξαφανίσει όλους!!

Δείτε παρακάτω βίντεο από …..

Την Τρίπολη που ο υπουργός δικαιοσύνης μέσα στην θολούρα του δεν κατάλαβε ότι τον βρίζει εν χορώ, ολόκληρη η πόλη και αναφέρεται σε “40 παλικάρια από την ΔΕΗ που αμαυρώνουν” όπως είπε την παρέλαση !! Αμέσως μετά βέβαια χρειάστηκε 6 “φουσκωτούς μπράβους” να τον φυλάνε και φυγαδεύτηκε κακήν κακώς και ίσα που πρόλαβε το ξύλο!!!

Στην Καλαμάτα ο κόσμος μέσα σε δευτερόλεπτα έκανε “ντού από παντού” και η αστυνομική δύναμη δεν μπόρεσε να γλυτώσει τους επίσημους από αυγά – νερά και προπηλακισμούς. Ιδιαίτερος στόχος ήταν ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος δεν ήξερε που να πάει για να γλυτώσει από το ξύλο και αυτός, μάλιστα έτρεχε μέσα στα στενά να σωθεί από τον κόσμο που τον κυνηγούσε και τελευταία στιγμή κατάφερε να διαφύγει!

Τα βίντεο είναι από το ιστολόγιο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Καλαμάτας.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια