Ήττα στην Σπάρτη στο τελευταίο φιλικό για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ.Μ. Λύκαια

0
267

Το τελευταίο της φιλικό έδωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΓΣΜ Λύκαια την Κυριακή 30/10/2016 στην Σπάρτη με τον Σπαρτιατικό ΓΣ.

Η ομάδα ξεκίνησε καλά τον αγώνα και είχε σταθερά ικανοποιητική απόδοση σε όλη την διάρκεια του πρώτου σετ, το οποίο κέρδισε στην παράταση.
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού κάποιες αθλήτριες της Σπάρτης έβαλαν δύσκολα στην υποδοχή της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνονται καλές επιθέσεις και καλές άμυνες και αυτό είχε σαν συνέπεια να χαθούν τα δυο επόμενα σετ.
Την ίδια περίπου εικόνα είχε και το τέταρτο σετ, όμως η ομάδα αντέδρασε, πλησίασε στο σκορ, αλλά καθοριστικά λάθη στο τέλος δεν της επέτρεψαν να το κερδίσει.

Προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, παίχτηκε και πέμπτο σετ, το οποίο κέρδισε η ομάδα της Σπάρτης.
Ήταν μια ευκαιρία να διαπιστωθούν για άλλη μια φορά τα στοιχεία του παιχνιδιού στα οποία πρέπει η ομάδα να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα.
Υπάρχουν φέτος πολλές προσθήκες νέων αθλητριών και επειδή λόγω έλλειψης γηπέδου καθυστέρησε πολύ η έναρξη της προετοιμασίας, είναι πολύ σημαντικό να γίνει γρήγορα το δέσιμο της ομάδας και η αφομοίωση της ατομικής και ομαδικής ταχτικής.

Η λόγω των συνθηκών φυσιολογική έλλειψη συνοχής, μοιραία έχει επίδραση και στο ψυχολογικό κομμάτι των αθλητριών και της ομάδας με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, κάτι που αναμένεται να βελτιωθεί με τις προπονήσεις και με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η παρακάτω:
Δημητρακοπούλου Μαρία, Φωτεινάκη Κατερίνα, Γιαννακοπούλου Μαρία, Βαλτεσηνιώτη Κωνσταντίνα, Καρακύκλα Εβελίνα, Παπαγγελή Νικολέττα, Ηλιοπούλου Χρυσούλα, Πετροπούλου Βασιλίνα, Αργυροπούλου Τόνια, Μεταξά Δέσποινα, Καρβουνιάρη Βάγια.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here