Ήττα για τα κορίτσια του Γ.Σ.Μ. Λύκαια από τον Απόλλωνα

0
255

Δεν κατάφερε να νικήσει την Κυριακή 6/11/2016 στην Καλαμάτα τον Απόλλωνα και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΓΣΜ Λύκαια.
Αντιμετωπίζοντας μια καλή και φιλόδοξη ομάδα, η ομάδα της πόλης μας παρουσίασε τον καλό εαυτό της στις αρχές του δεύτερου και σε όλο το τρίτο σετ και ηττήθηκε με 3-0 σετ.
Ήταν φανερό και σε αυτόν τον αγώνα, ότι η καθυστέρηση της έναρξης των προπονήσεων στο γήπεδο έχει επηρεάσει την ομάδα, η οποία φέτος έχει αρκετές νέες αθλήτριες στην δύναμή της. Εμφανίστηκε λοιπόν φυσιολογικά να είναι ασύνδετη, να μην υπάρχει ακόμα το απαραίτητο δέσιμο και η επιθυμητή σταθερά καλή απόδοση.


Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ και εκμεταλλευόμενος το καλό του σέρβις, τα λάθη και την επιθετική δυστοκία των αθλητριών του ΓΣΜ Λύκαια, αιφνιδίασε την ομάδα μας και έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της πόλης μας ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι τον τραυματισμό της Βαλτεσηνιώτη. Από τα μισά του σετ και μετά ο Απόλλωνας πήρε καθαρό προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησε μέχρι το τέλος.
Στο τρίτο σετ άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού. Οι αθλήτριες του ΓΣΜ Λύκαια δεν πτοήθηκαν από τα δυο χαμένα σετ, έδειξαν τα ψυχικά τους αποθέματα, βρήκαν ρυθμό, έδειξαν σε μεγάλο βαθμό την πραγματική τους αξία, έκαναν πολλές καλές φάσεις και δείχνοντας εικόνα καλής ομάδας προηγήθηκαν με 21-23. Δεν κατάφεραν όμως να το κερδίσουν, χάνοντας το στην παράταση, ενώ δίκαια διαμαρτυρήθηκαν για 2-3 διαιτητικά λάθη στους τελευταίους πόντους, τα οποία επηρέασαν το αποτέλεσμα του σετ.


Το κύπελλο δεν ήταν στους φετινούς στόχους της ομάδας και αντιμετωπίστηκε σαν ένας αγώνας που είχε σκοπό να γίνει μια ακόμα εκτίμηση για τους ρόλους των αθλητριών και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Υπάρχει η αισιοδοξία ότι με τις προπονήσεις και τους αγώνες η ομάδα θα αποκτήσει σύντομα την απαραίτητη συνοχή και θα αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, ώστε να πετύχει τον στόχο της καλής απόδοσης και της παραμονής στην Β΄ Εθνική.


Η σύνθεση του ΓΣΜ Λύκαια ήταν η παρακάτω:
Δημητρακοπούλου Μαρία, Φωτεινάκη Κατερίνα, Γιαννακοπούλου Μαρία, Βαλτεσηνιώτη Κωνσταντίνα, Καρακύκλα Εβελίνα, Μακροπούλου Ειρήνη, Ηλιοπούλου Χρυσούλα, Παπαγγελή Νικολέττα, Πετροπούλου Βασιλίνα, Μεταξά Δέσποινα, Καρβουνιάρη Βάγια, Αργυροπούλου Τόνια, Αργυροπούλου Χριστίνα.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here