ΑρχικήΑΡΘΡΑΈρχεται η προκήρυξη για 450 θέσεις τεχνιτών στην ΔΕΗ

Έρχεται η προκήρυξη για 450 θέσεις τεχνιτών στην ΔΕΗ

Η επόμενη προκήρυξη που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ θα αφορά 450 προσλήψεις για τεχνικές ειδικότητες στη ΔΕΗ για όλη την Ελλάδα και αναμένεται με αγωνία από χιλιάδες αποφοίτους Μέσης Εκπαίδευσης , ΙΕΚ και τεχνικών σχολών ενώ αναμένεται ότι θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα αφορά 450 προσλήψεις κατηγορίας ΔΕ ενώ το προσωπικό που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και θα επιλεγεί τόσο βάσει των τυπικών προσόντων του όσο και σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια τα οποία καθορίζει η Ανεξάρτητη Αρχή.

Οι θέσεις θα αφορούν εργαζομέvoυς δεκάδων τεχνικών ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων θα είναι Μηχανοτεχνίτες Σταθμών και Υποσταθμών, Τεχνιτες Ιμάντων, Ηλεκτροοξυγονοκολλητές, Μηχανοτεχνίτες και Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων, οδηγών-Μηχανοδηγών-Χειριστών.

Επίσης ξεχωρίζουν οι 100 θέσεις για Τεχνικούς Ορυχείων για την κάλυψη των οποίων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ανταποκριθούν επιτυχώς και σε πρακτική δοκιμασία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτουν τη φυσική και τεχνική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Για την περιοχής της Μεγαλόπολης αναμένονται λίγες σχετικά θέσεις στην προκήρυξη. Μέχρι το τέλος του 2014 υπήρχαν στην προκήρυξη θέσεις μόνο για το Ορυχείο και καμία απολύτως για τους ΑΗΣ. Μετά από παρεμβάσεις όμως μπήκαν στην προκήρυξη επιπλέον 6 θέσεις τεχνιτών , 3 για ηλεκτροτεχνίτες σταθμών και 3 για μηχανοτεχνίτες, που αφορούν στην ουσία θέσεις για την νέα 5η μονάδα φυσικού αερίου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας πω – μια και εργάζομαι στην νέα μονάδα και το γνωρίζω – ότι δεν υπάρχει θέση εργασίας στην 5η μονάδα που να αναφέρεται σε ειδικότητα με σχέση με το φυσικό αέριο. Αυτό το τονίζω γιατί παλαιότερα ορισμένοι μίλαγαν για αυτή την συγκεκριμένη ειδικότητα και ότι θα πρέπει οι Μεγαλοπολίτες να την επιλέξουν.

Η διαδικασία αιτήσεων , ελέγχου και μοριοδότησης γίνεται αποκλειστικά μέσω προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και πάντα από το ΑΣΕΠ. Ο καιρός που διάφοροι Μαυρογιαλούροι έταζαν στους νέους μια σίγουρη θέση στην λίστα έχει περάσει.

Επίσης η διαδικασία υποβολής αιτήσεων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και δεν επιτρέπει το παραμικρό λάθος. Τις επόμενες ημέρες το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα σας παρουσιάσει και την αναλυτική προκήρυξη με τις θέσεις.

Η αναλυτική κατανομή των θέσεων θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, www.asep.gr, ενώ θα ακολουθήσει η αποστολή της προκήρυξης από την Ανεξάρτητη Αρχή στο Εθνικό Τυπογραφείο για να τυπωθεί σε ΦΕΚ.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ