Έρευνα της δικαιοσύνης για υπόθεση του Δήμου Μεγαλόπολης

0
637

Ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει ο Δήμος Μεγαλόπολης τα χρέη εταιρίας στην Μεγαλόπολη, απασχολεί για ακόμη μια φορά την επικαιρότητα και είναι υπό έλεγχο από την Δικαιοσύνη. Η εν λόγω εταιρία-εταιρίες οφείλει να δίνει συγκεκριμένα ποσά στον Δήμο με την μορφή τελών. Η υπόθεση έρχεται από πολλά χρόνια πίσω και είχε ασχοληθεί και πάλι η δικαιοσύνη για αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου πριν το 2014. Τώρα και πάλι γίνεται έρευνα για νεότερες αποφάσεις του 2018.

Υπάρχουν μεγάλα ποσά χρεών προς τον Δήμο που άλλοτε ρυθμίζονται, που άλλοτε δεν πληρώνονται, που άλλοτε δεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί αλλά μετά αφήνονται, υπάρχουν πολλές και περίεργες κινήσεις. Τα χρήματα είναι πολλά, μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Δεν είμαστε ούτε λογιστές, ούτε δικηγόροι.Το θέμα είναι σύνθετο και δεν μπορεί να αναλυθεί σε ένα άρθρο. Εμείς γράφουμε ότι μαθαίνουμε και αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από τους αρμόδιους και από την δημοτική αρχή.

Οφείλουν οι αιρετοί μας , πρώην και νυν, από όποια θέση και αν βρίσκονται να ενημερώνουν τους πολίτες, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα διαχείρισης δημοσίου χρήματος και εμπλοκής της δικαιοσύνης.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here