Ένωση Ισιωματαίων Καρυών «Ο Άγιος Δημήτριος»: Αρχαιρεσίες και κοπή πίτας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου

0
128

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ισιωματαίων Καρυών «Ο Άγιος Δημήτριος» σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 το πρωί  στα γραφεία της Ένωσής μας, στην οδό Αμεινίου 39-41 στον Άγιο Αρτέμιο (Σταθμός μετρό Άγιος Ιωάννης), σε εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει την  ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα παρακάτω:

  • Οικονομικός απολογισμός ετών 2018 και 2019.
  • Απολογισμός πεπραγμένων.
  • Προγραμματισμός έτους 2020.
  • Τοποθετήσεις μελών , συζήτηση.
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ
  • Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
  • Προσφορά εδεσμάτων-ποτών

Σας περιμένουμε λοιπόν στον χώρο του γραφείου της  Ένωσής μας, για να κόψουμε την πίτα και να ευχηθούμε  για μια καλή  και δημιουργική χρονιά. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία όλων μας και κυρίως των νέων του χωριού μας για να συζητήσουμε τα θέματα και τις δράσεις του συλλόγου μας . Περιμένουμε επίσης να μοιραστούμε μαζί σας τις προτάσεις και τις σκέψεις σας με σκοπό να εμπλουτίσουμε τα ήδη υπάρχοντα σχέδια και να δημιουργήσουμε νέους άξονες πολιτισμού και ανάπτυξης του χωριού μας μέσω νέων έργων. 

Όποιος από τα μέλη της Ένωσης επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τα εξής τηλέφωνα 6977584987 Ντέμη Γιαννακοπούλου και 6976706778 Μαρία Αγγελοπούλου.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ντέμη Γιαννακοπούλου
Η Γεν. Γραμματέας Μαρία Ε. Αγγελοπούλου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here