Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης με την Διενέργεια Επιδημιολογικής Μελέτης

0
2050

Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στην Μεγαλόπολη χθες Δευτέρα 13 Νοεμβρίου , το 12ο θέμα με τίτλο: “Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μεγαλόπολης και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τη Διενέργεια Επιδημιολογικής Μελέτης στον πληθυσμό του Δήμου Μεγαλόπολης”, πυροδότησε μεγάλη ένταση μεταξύ του εισηγητή Σπύρου Τσιριγώτη και του συμβούλου της μειοψηφίας  Νίκου Μπελιά.

Ο κ. Μπελιάς έβαλε θέμα για το ποσό των 190.000 που θα κόστιζε η μελέτη, αν τα χρήματα είναι διαθέσιμα , αν αναζητήθηκε κάποιο άλλο ίδρυμα εκτός του Μετσόβιου Πολυτεχνίου και ο Σπύρος Τσιριγώτης πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον Νίκο Μπελιά ότι συμπεριφέρεται υποκριτικά, ότι κακώς βάζει θέμα επιλογής του ιδρύματος και στο τέλος ότι κουβέντα με την κουβέντα ανέβηκε η ένταση με την παράταξη του Παναγιώτη Μπούρα να αποχωρεί μέσα σε πολύ έντονες λογομαχίες.

Για ακόμα μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται πεδίο μεγάλης έντασης και εμφανίζεται μια πολύ άσχημη εικόνα. Δυστυχώς κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν καμία διάθεση να συνθέσουν για το καλό της πόλης αλλά το αντίθετο, είναι ικανοί να τσακωθούν για οποιοδήποτε θέμα. Μάλιστα πολύ φοβόμαστε ότι αν συνεχίσουν έτσι , σε λίγο μπορεί να πιαστούν και στα χέρια.

Και όλα αυτά την στιγμη που η πόλη και η περιοχή μας μαστίζεται από τα σοβαρότερα προβλήματα που είχε ποτέ. Την στιγμή που οι πολίτες περιμένουν από τους εκλεγμένους να δείξουν σοβαρότητα και ευθύνη και να τους δώσουν λύσεις.

Δυστυχώς  όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα πρέπει να περιμένουμε τίποτα καλό στο μέλλον …..

δείτε 2 βίντεο, το πρώτο με μια γρήγορη περίληψη και το δεύτερο με όλόκληρη την συζήτηση…

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here