Ένταση έφερε η διαφορά Μπέζου – Σιαμπή για την Παλαιόχουνη στο ΠεΣυ

0
704

Μείζον ζήτημα έχει προκύψει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις αγοροπωλησίες εκτάσεων στην Παλαιόχουνη και την αντιπαράθεση που έχουν ξεκινήσει μέσω καταγγελιών και αλληλογραφίας στον Τύπο οι κκ. Γιώργος Μπέζος και Αδαμάντιος Σιαμπής.

Την υπόθεση (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) έθεσε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο κ. Γούργαρης, ο οποίος επέμεινε να συζητηθεί το θέμα στα εκτός ημερήσιας διάταξης, παρά το γεγονός ότι το έφερε τελευταία στιγμή. «Κάθε μία ώρα έχουμε και νέα δεδομένα. Είναι ένα θέμα που το ξέρει το συμβούλιο και πρέπει να τοποθετηθεί», είπε.

Η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου απάντησε στον κ. Γούργαρη ότι «ηΠεριφέρεια κάθε φορά συζητεί το ζήτημα των απορριμμάτων, αλλά, η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά σε μια αστική διαφορά ανάμεσα σε δύο πολίτες και δεν αφορά στο ΠεΣυ».

Αναμένουμε την απόφαση του Ελεγτικού Συνεδρίου και είναι επικίνδυνο πολιτικά να συζητάμε στο ΠεΣυ υποθέσεις ιδιωτών.

Στη συνέχεια, ο κ. Γόντικας ζήτησε τον λόγο επί της διαδικασίας, επισημαίνοντας ότι η ουσία είναι ότι υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά στην χωροθέτηση, που εμπλέκουν και τον κ. Τατούλη και τον κ. Γιαννακούρα.

Είναι δικαίωμά σας να το αρνείστε, αλλά το θέμα πρέπει να μπει στην ψηφοφορία.

Η κυρία Νικολάκου, υψώνοντας τον τόνο, είπε: «Γνωρίζει ο κ. Γόντικας πού είναι τα κτήματα; Μπαίνετε σε μια αστική διαφορά δύο πολιτών; Είναι πολιτική συμπεριφορά αυτή, κύριε Γόντικα;».

Το θέμα, τελικώς, δεν συζητήθηκε.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here