Έμεινε στον δρόμο από βλάβη το ασθενοφόρο του Κ.Υ.Μεγαλόπολης με ασθενή!

1
407

Να έχεις την ατυχία να αντιμετωπίσεις πρόβλημα υγείας και να πρέπει ΑΜΕΣΑ να πας στο νοσοκομείο. Να είσαι πολίτης που ξαφνικά χρειάζεσαι ιατρική φροντίδα.

Και την ώρα που το ασθενοφόρο της πόλης σου σε μεταφέρει στο νοσοκομείο να παθαίνει βλάβη και εσύ να μένεις στον δρόμο , μέσα στο κρύο, περιμένοντας να έρθει άλλο όχημα να σε παραλάβει από την Τρίπολη.

Μεγαλόπολη – Δευτέρα 18 Ιανουαρίου , σωτήριου έτους 2016. Έχει αρχίσει και νυχτώνει, χειμώνας με θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν.

Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης μένει από βλάβη στον δρόμο για το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης. Ο ασθενής που μεταφέρει τώρα θα πρέπει να κάνει υπομονή να έρθει άλλο ασθενοφόρο και να υποστεί μια τεράστια ταλαιπωρία. Το ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Τρίπολης ήρθε μετά από αρκετή ώρα- λόγω της απόστασης- και αφού πάρκαρε πίσω από το χαλασμένο , ο ασθενής μεταφέρθηκε μέσα στο κρύο.

Τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης και των ασθενοφόρων ακόμα μια φορά στην επιφάνεια. Ακόμα ένα καμπανάκι χτυπάει. Αλήθεια, πόσα περιστατικά θα γίνουν ακόμα; Πόσοι συμπολίτες μας θα κινδυνέψουν και θα ταλαιπωρηθούν ακόμα;

Χρόνια τώρα ακούμε όλοι μας μεγάλα λόγια και εύκολες υποσχέσεις.

Αλλά δεν αλλάζει τίποτα – κανείς αρμόδιος δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει λύσεις.

Πολίτες β΄κατηγορίας όλοι μας , ελπίζουμε να μην χρειαστούμε ποτέ να περάσουμε από αυτό το απαράδεκτο Εθνικό Σύστημα Υγείας!!

asthenoforo-vlavi (1) asthenoforo-vlavi (5)

asthenoforo-vlavi (4) asthenoforo-vlavi (2)

 

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here