Έλεγχο επάρκειας σήματος από την DIGEA ζήτησε ο Δήμος Μεγαλόπολης

0
381

Με αφορμή το πρόβλημα με το σήμα της DIGEA και τα πολλά παράπονα από πολίτες της Μεγαλόπολης , ο Δήμος έχει αποστείλει συγκεκριμένα αιτήματα προς την εταιρία αλλά και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών.

Στα αιτήματα του αυτά ο Δήμος Μεγαλόπολης ζητάει τον Δεκέμβριο του 2016 την μεταφορά των συστημάτων εκπομπής στην Τσεμπερού σε σημείο που να εξασφαλίζει καλύτερη κάλυψη της πόλης και πρότεινε την τοποθέτηση νέου αναμεταδότη στο Ίσαρη. . Τον Απρίλιο του 2017 ενημέρωσε την εταιρία και στις 13 Ιουνίου 2017  ζητάει επίσης να γίνει έλεγχος από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας για να εντοπιστούν τυχόν παρεμβολές στο σήμα της DIGEA.

Ειδικότερα στο πρόβλημα των τελευταίων ημερών, η Εταιρία ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την επιδείνωση του προβλήματος και έστειλε τεχνικούς να ερευνήσουν το ζήτημα. Παρόλα αυτά πέρασαν 2 εβδομάδες μέχρι να βρεθεί μια κάποια λύση. Στο διάστημα αυτό υπήρχαν αρκετές επικοινωνίες και με τεχνικούς της περιοχής μας.

Δεν μπορούμε βέβαια να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι πολλοί Δήμοι στην χώρα αναγκάζονται από την νομοθεσία να πληρώνουν με δικά τους χρήματα την κάλυψη των περιοχών που έμεινα  χωρίς τηλεοπτικό σήμα όταν έγινε η μετάβαση στην ψηφιακή εκπομπή.

 

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here