Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο Τετάρτη, ζητάει ο Γιάννης Γεωργακόπουλος για τα σκουπίδια!

0
171

Δευτέρα 6 Οκτώβρη 2014 στο Δ.Σ. Μεγαλόπολης, ένα μεγάλης σημασίας ζήτημα, τα απορρίμματα, επανήλθε και μάλιστα με νέες δραματικές εξελίξεις, δηλαδή την ταφή υπολειμμάτων στα Ορυχεία της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη!

Παρόλο που αφενός αναλώθηκαν 2 περίπου ώρες του Δ.Σ. στην αιφνίδια συζήτηση «για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια », σε άκαιρο χρόνο, αφού δεν έχει αποφανθεί
τελεσιδίκως το ΣτΕ επί της αναίρεσης του εκλογικού αποτελέσματος του Δήμου μας , αφετέρου, δεν εισακούσθηκε η πρόταση πολιτών και δημοτικών συμβούλων, να συζητηθεί προ ημερησίας, το άκρως επίκαιρο θέμα των απορριμμάτων.

Χθες η κ. Κουτουζή, δικηγόρος και πρόεδρος των Παλαιοχουνιτών , μας ενημέρωσε στο Δ.Σ. για το επείγον του θέματος, λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας
( Πέμπτη 9/10/2014 ), για ενεργή στήριξη και παράλληλη προσφυγή του Δήμου μας στο ΣτΕ , κατά την έγκρισης Π.Ο. της ΜΠΕ της ΤΕΡΝΑ και μάλιστα με δικές τους δαπάνες και νομική κάλυψη.

Σήμερα η κ. Κουτουζή σε συνέντευξή της στον ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM , ανέφερε: « την πολιτική θέση της πλειοψηφίας του Δήμου Μεγαλόπολης μας την ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος στην πρώτη συνάντησή μας ( 29 Σεπτέμβρη) , ότι είναι πολιτική μας απόφαση να μην προσφύγουμε»

Έτσι απαντήθηκε η απορία , γιατί το θέμα δεν συζητήθηκε προ ημερησίας στο χθεσινό Δ.Σ. και προτάθηκε ως ημέρα συζήτησής του η ερχόμενη Παρασκευή, δηλαδή μετά την λήξη προθεσμίας κατάθεσης της προσφυγής!

Κ.Δήμαρχε δεν είναι πολιτική απόφαση μόνο της πλειοψηφίας του Δήμου, το τι θα γίνει εν τέλει με τα απορρίμματα, αλλά αντίθετα είναι θέμα που αφορά ΟΛΟΥΣ.
Σας καλούμε λοιπόν να συγκαλέσετε ΑΜΕΣΑ Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή αύριο, όπου θα καταγραφούν επίσημα οι πολιτικές θέσεις όλων των παρατάξεων και θα ληφθεί η όποια τελική απόφαση μέσα από κανόνες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Η απόφαση για τα απορρίμματα είναι απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και όχι «πολιτική απόφαση της κάθε πλειοψηφίας»

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Ι.Ν. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here