Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης για τα απορρίμματα και την πρόσφατη απόφαση του ΦΟΔΣΑ

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα μεταδώσει ζωντανά την συνεδρίαση

0
791

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης , θα γίνει την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 19:30, με θέμα την πρόσφατη απόφαση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου για τα απορρίμματα.

Το αίτημα για την συνεδρίαση έγινε από όλες τις αντιπολιτεύσεις.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα μεταδώσει ζωντανά στο διαδίκτυο και αυτή την συνεδρίαση,  η οποία αναμένεται να είναι πολύ σημαντική , αφού όλοι οι πολίτες περιμένουν να ενημερωθούν για το σημαντικό θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων , την δημιουργία σκουπιδοεργοστασίου στην Παλαιόχουνη και τις αποφάσεις που έχουν πάρει οι αιρετοί μας.

Δείτε την πρόσκληση ….

Σας προσκαλούμε όπως, την 2α του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 19:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το παρακάτω θέμα:

1. Συζήτηση σχετικά με την αριθμ. 5/2017 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Συνδέσμου «Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κρίνεται κατεπείγουσα η συζήτηση του θέματος σε έκτακτη συνεδρίαση, κατόπιν της από 28.09.2017 Αίτησης του συνόλου των μελών της μειοψηφίας, με αριθμό πρωτ. 13877/29.09.2017 στο Δήμο, κατά τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 «…- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87 /07-06-2010 τεύχος Α΄), για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΛΙΑΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here