ΑρχικήΑΡΘΡΑΆνοιγμα νέου προθεσμιακού Λογαριασμού του Δήμου Μεγαλόπολης στην ALPHA BANK

Άνοιγμα νέου προθεσμιακού Λογαριασμού του Δήμου Μεγαλόπολης στην ALPHA BANK

Την συνέχιση τήρησης λογαριασμού στην ALPHA τράπεζα  αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης για την έντοκη κατάθεση του ταμειακού υπολοίπου σε λογαριασμό όψεως ή προθεσμιακό.

Συγκεκριμένα με σχετική απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του Δήμου , μετά από αναζήτηση προσφορών για το καλύτερο επιτόκιο , αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με τα πρακτικά που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια του Δήμου να…

Εγκρίνει το άνοιγμα νέου προθεσμιακού Λογαριασμού του Δήμου Μεγαλόπολης στο Πιστωτικό Ίδρυμα της Τράπεζας ALPHA BANK – Υποκατάστημα Μεγαλόπολης, που παρέχει ευνοϊκότερους όρους και προϋποθέσεις, σύμφωνα με την προσφερόμενη προσφορά την οποία κάνουμε αποδεκτή, καθώς και συμφερότερο για το Δήμο επιτόκιο, ήτοι με σταθερό πιστωτικό επιτόκιο 1,90%, με χρονική διάρκεια ισχύος ενός (1) έτους, για τη μεταφορά και κατάθεση των υπόλοιπων ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου Μεγαλόπολης.
Υπόλογος για τη διαχείριση του Λογαριασμού και την υπογραφή των επιταγών ή των εντολών κίνησης λογαριασμών όψεως είναι ο Δήμαρχος του Δήμου Μεγαλόπολης κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος.

δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ

Βέβαια λίγες μέρες μετά ήρθε η απόφαση της Κυβέρνησης να δοθούν τα αποθεματικά στην Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ