Άνοιγμα νέου προθεσμιακού Λογαριασμού του Δήμου Μεγαλόπολης στην ALPHA BANK

0
186

Την συνέχιση τήρησης λογαριασμού στην ALPHA τράπεζα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης για την έντοκη κατάθεση του ταμειακού υπολοίπου σε λογαριασμό όψεως ή προθεσμιακό.

Συγκεκριμένα με σχετική απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του Δήμου , μετά από αναζήτηση προσφορών για το καλύτερο επιτόκιο , αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με τα πρακτικά που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια του Δήμου να…

Εγκρίνει το άνοιγμα νέου προθεσμιακού Λογαριασμού του Δήμου Μεγαλόπολης στο Πιστωτικό Ίδρυμα της Τράπεζας ALPHA BANK – Υποκατάστημα Μεγαλόπολης, που παρέχει ευνοϊκότερους όρους και προϋποθέσεις, σύμφωνα με την προσφερόμενη προσφορά την οποία κάνουμε αποδεκτή, καθώς και συμφερότερο για το Δήμο επιτόκιο, ήτοι με σταθερό πιστωτικό επιτόκιο 1,90%, με χρονική διάρκεια ισχύος ενός (1) έτους, για τη μεταφορά και κατάθεση των υπόλοιπων ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου Μεγαλόπολης.
Υπόλογος για τη διαχείριση του Λογαριασμού και την υπογραφή των επιταγών ή των εντολών κίνησης λογαριασμών όψεως είναι ο Δήμαρχος του Δήμου Μεγαλόπολης κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος.

δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ

Βέβαια λίγες μέρες μετά ήρθε η απόφαση της Κυβέρνησης να δοθούν τα αποθεματικά στην Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here