Άνδρας στην Μεγαλόπολη δημιουργεί συνέχεια προβλήματα – Έσπασε τζάμι αυτοκινήτου και απειλούσε να αυτοκτονήσει

0
3364

Για ακόμη μια φορά ένας άνδρας δημιουργεί προβλήματα με την συμπεριφορά του σε γειτονιά της Μεγαλόπολης.

Σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου πέταξε μια πέτρα και έσπασε ένα παρμπρίζ αυτοκινήτου και στην συνέχεια όταν πήγε η αστυνομία , κλείστηκε σπίτι του και απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του με ένα μαχαίρι. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, η αστυνομία , εισαγγελέας και όλη η γειτονιά ήταν στο πόδι. Τελικά με την πάροδο της ώρας άφησε το μαχαίρι που κρατούσε και συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Μεγαλόπολης.

Είναι η δωδέκατη φορά που επεμβαίνει η Αστυνομία για το συγκεκριμένο άτομο. Κάθε φορά γίνεται το ίδιο πράγμα, τον οδηγούν στον Εισαγγελέα, ο Εισαγγελέας τον στέλνει για ψυχιατρική εκτίμηση και σε όποιο ίδρυμα και αν πάει τον αφήνουν πάλι ελεύθερο. Και γυρνάει πάλι στην Μεγαλόπολη και ξαναδημιουργεί προβλήματα. Ο συγκεκριμένος είναι χρήστης ουσιών και σύμφωνα με πληροφορίες και φορέας σοβαρής ασθένειας. Μέχρι σήμερα οι εισαγγελικές και υγειονομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το μεγάλο πρόβλημα και οι κάτοικοι αναρωτιούνται αν κάποια στιγμή θα γίνει κάτι.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, οι κάτοικοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους , μαζί και κάθε ελπίδα να δοθεί μια σοβαρή λύση. Από καθαρή τύχη δεν έχει δημιουργηθεί σοβαρότερο πρόβλημα αλλά αν κάποια στιγμή συμβεί κάτι τότε όλοι θα ψάχνουν για ευθύνες.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here