ΑΡΘΡΑ

Όλες οι αναρτήσεις μας
Άλλο Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, άλλο Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως…

Άλλο Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, άλλο Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως…

by 13 Αυγούστου 2017 0 comments

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, συνάδελφοι, και όχι μόνο, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο ιερέας στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν δύο δενδρύλλια χασίς και αναζητείται, διακονεί στην Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας στην Κρήτη. Επομένως, ουδεμία σχέση έχει με τη Γορτυνία, η οποία υπάγεται στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

Τα διευκρινίζουμε όλα τούτα, επειδή αρκετοί έχουν παρασυρθεί από εκείνο το «Γορτύνης» και κάνουν λόγο για εξαφανισμένο παπά από τη Γορτυνία, ο οποίος καλλιεργούσε κάνναβη σπίτι του.

Βέβαια, ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα ποια μητρόπολη βρίσκεται πού, δεν θα ήταν λίγο απίθανο το Creta Post να ασχολείται με τη Γορτυνία;..

Σε κάθε περίπτωση, κοιμηθείτε ήσυχοι. Κανένας ιερέας μας δεν καταζητείται για καλλιέργεια χασίς!

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments
(Visited 336 times, 336 visits today)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ξεκινήστε μια συνομιλία

Σχολιάστε!

Αφήστε το σχόλιο σας.

Όροι χρήσης σχολιασμών:Τα σχόλια σας δημοσιεύονται με καθυστέρηση, αφού πρώτα ελεγχθούν από διαχειριστή. Παρακαλούμε να γράφετε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα με greeklish δεν θα γίνονται αποδεκτά. Τα σχόλια σας για να εγκριθούν δεν θα πρέπει να θίγουν άλλα πρόσωπα με οποιονδήποτε τρόπο. Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Επίσης, άλλα δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.