΄΄Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία – Ο Ρόλος της ΤΕΓΕΑΣ΄΄

0
181

Το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 7:30΄ μ.μ, στο Συνεδριακό χώρο του Λαογραφικού Μουσείου ,στο κτίριο της πρώην Οικοκυρικής Σχολής ,στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί η παραπάνω εκδήλωση από την Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων & Τεχνών σε συνεργασία με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Τ.Σ. τον Δεκαπενταύγουστο. Γίνεται με αφορμή την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο και εστιάζει στην συμβολή της Τεγέας στην απόφαση διεξαγωγής των Ολυμπιακών Λαμπαδηδρομιών(1934)

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Κριτσινέλης μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Συντονιστής της Αφής και των Ολυμπιακών Λαμπαδηδρομιών από το 1976 έως το 2004 όπου και διετέλεσε Διευθυντής & Σύμβουλος της Διεύθυνσης Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν οι υπάρχουσες στο αρχείο του Τεγεατικού Συνδέσμου Ολυμπιακές Δάδες , φωτογραφική έκθεση με τις δάδες όλων των διοργανώσεων και άλλα φωτογραφικά ντοκουμέντα καθώς και συλλεκτικά εκθέματα των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Η εκδήλωση θα είναι η αφετηρία του Παναρκαδικού αιτήματος ένταξης της Τεγέας στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία επί μονίμου βάσεως.

 

Η πρόεδρος της Ε.Α.Γ.& Τ. Ο πρόεδρος του Τ.Σ

Μαρία Γαβρήλου. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

[email protected] [email protected]

invitation

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here