ΑρχικήΔΕΗ¨Η ΔΕΗ ΜΑΣ¨ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

¨Η ΔΕΗ ΜΑΣ¨ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Αγαπητές συνναδέλφισσες  και συνάδελφοι

Αισθανόμενος το βάρος των ευθυνών μου απέναντι στην ανάγκη της εταιρείας μας να επανέλθει στις ιδρυτικές αξίες και στόχους βάσει των οποίων και μεγαλούργησε για πάνω από 60 χρόνια, κατεβαίνω υποψήφιος στις εκλογές της 24ης και 25ης Απριλίου για ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ».

Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή και η είναι και η  μόνη εταιρία  στην χώρα που μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και αναστροφής του οικονομικού κλίματος που οδηγεί την Ελλάδα και τους Έλληνες εργαζόμενους  άδικα και ανάρμοστα με την συνολική  προσφορά τους στην μέχρι τώρα ανάπτυξη της χώρας, στη φτωχοποίηση.

Με οδηγό τις ιδρυτικές αξίες και τους στόχους που απετέλεσαν την μέχρι τώρα παραδειγματική ανάπτυξη της εταιρείας  μας σε παγκόσμιο επίπεδο θα πρέπει να συνεχίσουμε, πρωτίστως με αξιοκρατία, για τον εκσυγχρονισμό των δομών και των διαδικασιών Παραγωγής και Διακίνησης του ηλεκτρικού ρεύματος σε τιμή ανταγωνιστική για ανάπτυξη της Ελληνικής Βιομηχανίας και εξαγωγές στις  Ευρωπαϊκές αγορές. Βασισμένοι στη τεράστια δυναμική  του προσωπικού της εταιρείας  μπορούμε να ξαναγίνουμε κραταιά εταιρεία να παράγουμε  το καλύτερο και φθηνότερο προϊόν και να έχουμε  και το πιο καλοπληρωμένο προσωπικό.

Οι ιδέες, οι στόχοι και ο τρόπος να τους επιτύχουμε βασισμένοι καθαρά σε τεχνοκρατικές λύσεις που ατυχώς αποκλείσθηκαν παντελώς από την εταιρική μας δομή τα τελευταία χρόνια,  είναι όλα εδώ. Χρήση γηγενών καυσίμων στην παραγωγικά μας διαδικασία, γηγενών ανταλλακτικών και μηχανημάτων, προθερμαντές καυσαερίων για τις τηλεθερμάνσεις, ηλεκτρονική μέτρηση τιμολόγηση παντελής κατάργησης χαρτιού στις εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα ιδεών  που πρέπει να εφαρμόσουμε με εταιρικό και κοινωνικό όφελος δεκάδων δις € ετησίως, και φυσικά κινήσεις όπως επαναλειτουργία όλων των κερδοφόρων Μονάδων όπως Μεγαλόπολη 1 και 2 για την αποπληρωμή του Ελληνικού δανείου που αντικατοπτρίζουν τον στρατηγικό και σημαίνοντα ρόλο που πρέπει να έχει η εταιρία μας.

Το μόνο που απομένει είναι να σπάσουμε τα κατεστημένα της αναξιοκρατίας που μας οδήγησαν μέχρι εδώ και να προωθήσουμε τους κατάλληλους ανθρώπους με την κατάλληλη εταιρική κουλτούρα  στις κατάλληλες θέσεις.

Για τον λόγο αυτό ζητάω την ψήφο σας, για να συμβάλλω με την  συμμετοχή μου στο ΔΣ της εταιρείας μας στην απλή εφαρμογή των ιδρυτικών στόχων και αξιών που θα μας επαναφέρουν σαν εργαζόμενους και σαν Λαό στα επίπεδα που κατακτήσαμε και σαν εταιρεία στην μεγαλοπρεπή πορεία που της αξίζει για να ανατρέψουμε την έντεχνα οργανωμένη φτωχοποίηση μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

7444518_20111012083039

Δημήτρης Αντωνιάδης  Δρ Μηχανολόγος Μηχανικός   ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α

Υποψήφιος εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ