ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑ.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ - Απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Απέργη

Α.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ – Απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Απέργη

Από την ομάδα Α.Ε.Μ. Πολύβιος λάβαμε και σας δημοσιεύουμε την απάντηση της σχετικά με την επιστολή που είχε δημοσιεύσει ο αναγνώστης μας κ. Δημήτρης Απέργης.

δείτε την σχετική ανάρτηση μας ΕΔΩ

Η απάντηση του Πολυβίου έχει ως εξής:

Α.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΠΕΡΓΗ

Πρόσφατα μας κοινοποιήθηκε από τον κ. Απέργη ένα κείμενο σχετικά με την αποδέσμευση του γιού του από τον Κ.Ο.Μ. Πελασγός .Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωσή μας να απαντήσουμε προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου .

Πράγματι η Α.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ μετά την αποτυχημένη διαπραγμάτευση της ομάδας του Πελασγού με τον Αρκαδικό ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον αθλητή Παναγιώτη Απέργη , εφόσον μας γνωστοποιήθηκε , ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στον Πελασγό . Ζητήθηκε λοιπόν επίσημα με έγγραφο (Αρ. Πρωτ. 25/2016) η μετακίνηση του αθλητή στο σωματείο μας . Γραπτή απάντηση δεν έχουμε λάβει μέχρι σήμερα ! Προφορικά μόνο μέλος της διοίκησης του Πελασγού ανέφερε στον πρόεδρο του Πολυβίου ότι δεν είναι υποχρεωμένη η διοίκηση να απαντά γραπτά και επίσημα σε όλα τα αιτήματα που λαμβάνει . Επιπροσθέτως  ειπώθηκε ότι  η ομάδα του Πελασγού  δεν προτίθεται να δίνει παίκτες δεξιά και αριστερά και να αποδυναμώσει έτσι το δυναμικό της.

Στον αντίποδα η Α.Ε.Μ.  ΠΟΛΥΒΙΟΣ στα πλαίσια της καλής συνεργασίας των δύο μπασκετικών ομάδων της πόλης έχει παραχωρήσει 2 (δύο) αθλητές  στον  Κ.Ο.Μ. Πελασγός . Συγκεκριμένα πέρσι ο αθλητής Ηλίας Τσούτσουρας  ζήτησε να πάρει ντο δελτίο του προκειμένου να το διαχειριστεί ελεύθερα  και να αγωνιστεί στην ομάδα του Πελασγού . Φέτος ο αθλητής Παναγιώτης Μπάζιος δόθηκε στην ίδια ομάδα νε υποσχετικό δανεισμό  μιας αγωνιστικής περιόδου (2016-2017 ) . όσο για το παρελθόν επίσης δόθηκαν τα δελτία 17 παιδιών στη νεοσύστατη τότε ομάδα του Πελασγού μετά από γραπτό αίτημα των γονέων τους .

Κλείνοντας καλούμε τη διοίκηση του Κ.Ο.Μ. Πελασγός  να πάρει άμεσα την πρωτοβουλία , για να λυθεί το πρόβλημα με τον αθλητή Απέργη ,  ώστε να μην υπάρξει  περισσότερος νεκρός μπασκετικός  χρόνος για τον Παναγιώτη.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα αυτό θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια