Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΣτο δημοσιογραφικό briefing της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Γιώργος Κουλουράς

Στο δημοσιογραφικό briefing της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Γιώργος Κουλουράς

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Δημοσιογραφικό briefing της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου με αφορμή τα Ποσειδωνια, την κορυφαία Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση.

Στο δημοσιογραφικό briefing, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, εκπροσωπήθηκε από τον Αρκά, πολιτικό επιστήμονα, πολιτικό αναλυτή και δημοσιογράφο Γιώργο Κουλουρά.

Στη συζήτηση συμμετείχε η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών κα. Αντίνα Βαλεάν οποία έκανε αναφορα για τις τελευταίες εξελίξεις στις θαλάσσιες, αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές. Τους επικείμενους κανόνες για τη χρήση βιώσιμων καυσίμων στη ναυτιλία και την αεροπορία, καθώς και για την ανάπτυξη υποδομών εναλλακτικών καυσίμων σε όλη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο του briefing ο κ. Κουλουράς είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με την Ευρωπαία Επίτροπο κα. Βαλεάν για τα παραπάνω θέματα.

Συντονίστρια ήταν η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κα. Νιόβη Ρίγκου.

Εκ του Οργανισμού

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάθε τρεις και λίγο βάζετε ένα άρθρο για τον κ. Κουλουρά.
    Παραβρέθηκε στο ένα, πέρασε δίπλα από το άλλο, συμμετείχε στο τάδε, όλα θέματα τα οποία δεν έχουν καμία ουσία και κανένα ενδιαφέρον για την πόλη μας.
    Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί τόσο προβολή του συγκεκριμένου ανθρώπου;
    Να ήταν αθλητής , να έκανε κάτι για την πόλη , να το καταλάβω, αλλά πολύ διαφήμιση και πολύ προβολή για το τίποτα λέμε!
    Εκτός και αν έχετε αναλάβει εργολαβικά γραφείο τύπου του κ. Κουλουρά και τον ετοιμάζετε για κάτι, να μας το πείτε να το ξέρουμε

  2. Σας δουλεύει μια χαρά ο Γιωργάκης όλα τα site, μόνος του φτιάχνει και στέλνει τα άρθρα και εσείς τον ανεβάζετε συνέχεια, έχετε καταντήσει κλακαδόροι του.
    Πολύ σωστά μπαίνει το ερώτημα, για ποιον λόγο όλη αυτή η προβολή; Τι κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος και τον βάζετε συνέχεια; Επειδή πάει βόλτες και ταξιδεύει συμμετέχοντας σε μια επιτροπή που από ότι φαίνεται χαλάνε δημόσιο χρήμα και κάνουν δημόσιες σχέσεις;
    Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι;

11,753ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή ιερού Ναού και περιβάλλοντος χώρου Μετοχίου Σινά στην Τ.Κ.Κοτυλίου»

Στα πλαίσια υλοποίησης του 6ου ΕΑΠ του Δήμου Μεγαλόπολης, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύμφωνα με...

Απεργιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη ενάντια στο νέο Εργασιακό Νομοσχέδιο (pics,vid)

Το πρωί της Τρίτης, το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, το...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img