Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΠρόταση για την ανάπλαση πλατείας Ο.Ε.Κ. στη Μεγαλόπολη

Πρόταση για την ανάπλαση πλατείας Ο.Ε.Κ. στη Μεγαλόπολη

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Ομόφωνη απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης για την υποβολή πρότασης του Δήμου Μεγαλόπολης στην Πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στο πλαίσιο του ΄Αξονα Προτεραιότητας «Αναβάθμιση αστικών υποδομών, Προστασία και ανάδειξη φυσικού περιβάλλοντος, Ενίσχυση ελκυστικότητας των πόλεων» στα Μέτρα:

«Υποστήριξη της βιώσιμης κινητικότητας, Βελτίωση αστικού εξοπλισμού, Διαχείριση στοιχείων φύσης στον αστικό ιστό, Διαχείριση περιαστικών ακτών, υγροτόπων και υδατικών πόρων, Διαχείριση αστικών απορριμμάτων κα ανακύκλωση, Βιοκλιματικός σχεδιασμός αστικού χώρου, Βελτίωση κτιριακού αποθέματος» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015» του ΥΠ.ΠΕ.Ε.Κ.Α. για την υλοποίηση του έργου ¨ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Ο.Ε.Κ. Δ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ¨», για την εκτέλεση αναγκαίων εργασιών ανάπλασης της πλατείας Ο.Ε.Κ. Δ.Κ. Μεγαλόπολης, ενδεικτικού π/σμού 510.000,00 €.

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις – ARCADIA PORTAL

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ?ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Κ.Τ.Λ.
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ….. ΓΕΝ. ΜΕΓ.

  2. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ?ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Κ.Τ.Λ.
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ….. ΓΕΝ. ΜΕΓ.

  3. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ?ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Κ.Τ.Λ.
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ….. ΓΕΝ. ΜΕΓ.

  4. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ?ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Κ.Τ.Λ.
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ….. ΓΕΝ. ΜΕΓ.

11,749ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,648ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα και Χειροτονία Διακόνου στην Ι. Μ. Γόρτυνος (photo)

Τουρκολέκα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα...

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Γορτυνίας το επιχειρηματικό οικοσύστημα των μονοπατιών Mainalon Trail, Pan Trail και Arcadia Trail

Με σημαντικά αποτελέσματα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Γορτυνίας ολοκληρώθηκε η ανοιχτή δράση με...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img