ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΟΥΤΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ!!

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ!!

Αγοράστηκαν και οι κουρτίνες του νέου Δημαρχείου και πλέον όλα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια που θα γίνουν την επόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Μόνο που οι έμποροι και οι καταστηματάρχες της Μεγαλόπολης δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και να έχουν υφάσματα για τις κουρτίνες και έτσι ο Δήμαρχος μας αναγκάστηκε να αγοράσει τις κουρτίνες από την Τρίπολη.

Πάλι καλά να λέμε δηλαδή που βρήκε ο άνθρωπος και στην Τρίπολη , φανταστείτε να μην είχαν και εκεί και να τρέχαμε τέτοιες μέρες στην Αθήνα να βρίσκουμε κουρτίνες.

5.179 ευρουλάκια ( 6.370 με τον ΦΠΑ) ζεστά ζεστά ταξίδεψαν και έφυγαν από την Μεγαλόπολη και πήγαν σε άλλα χέρια ξένα!! Με Απευθείας Ανάθεση βεβαίως – βεβαίως !!

Προσπαθώ όπως καταλαβαίνετε , να το κάνω και λίγο σαν πλάκα , αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Θα βγουν βέβαια πάλι οι γνωστοί – άγνωστοι ” φίλοι μου ¨ και θα με μαλώσουν για ακόμη μια φορά που κάθομαι και ασχολούμαι με τόσο ασήμαντα θέματα…

Εγώ πάντως αποφάσισα να ξεκινήσω  έρευνα σε όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης της Μεγαλόπολης, είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν έχει πέσει έστω ένα ευρώ στην περιοχή από την κατασκευή του Νέου Δημαρχείου!!!

Άντε μπράβο μας παιδιά . Πάντα τέτοια!!!

Υ.Γ. Το πραγματικά μεγάλο γέλιο είναι ότι στην τιμή που συμφωνήθηκε  δεν συμπεριλαμβάνεται η παράδοση των προϊόντων στην έδρα του Δήμου.!!!!!

Δείτε το σχετικό έγγραφο…

 

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η πόλη είναι τελικά πολύ μεγάλη για τους πολύ μικρούς κατοίκους της με τα πολύ μικρά μυαλά τους.Κρίμα για την ιστορία της. Θα μπορούσε να μεγαλουργεί… αλλά χρειάζεται και πολιτισμός στον εγκέφαλο.

  2. Αυτή η πόλη είναι τελικά πολύ μεγάλη για τους πολύ μικρούς κατοίκους της με τα πολύ μικρά μυαλά τους.Κρίμα για την ιστορία της. Θα μπορούσε να μεγαλουργεί… αλλά χρειάζεται και πολιτισμός στον εγκέφαλο.

11,912ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

«Αρκαδία και Τοσκάνη ενώνονται μέσα από το gravel» -Συνέντευξη με τον Βασίλη Αναστόπουλο, συνδιοργανωτή του Megalopolis Gravel Classic

Βασίλη, φέτος το Megalopolis Gravel Classic επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πώς νιώθεις λίγες...

Παρουσίαση αγωνιστικού πακέτου & Συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα για το Megalopolis Theater Run 2026

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Megalopolis Theater Run 2026» παρουσιάζει το πακέτο συμμετοχής των δρομέων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 19 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Απριλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της...

Κατολίσθηση στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης: Στον «αέρα» σπίτι και δρόμος (pics)

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων μηνών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς Δήμους της Αρκαδίας,...

Προβολή ταινιών από την Β΄τάξη Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης το Σάββατο 18 Απριλίου

Η Β’ Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης προβάλει ταινίες “Moana 2” και “Maria”το Σάββατο 18 Απριλίου...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img