ΑρχικήΑΡΘΡΑΜπέζος: 370.000 ευρώ για αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης υπέγραψε ο Αν....

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Μπέζος: 370.000 ευρώ για αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης υπέγραψε ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιώργος Μπέζος , Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ανακοινώνει την χρηματοδότηση με 370.000 ευρώ για εργασίες αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης , καθώς επίσης και του Κέντρου Υγείας Άστρους με 290.000 ευρώ και του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων με 380.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

1. Αναθέτουμε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου την αρμοδιότητα έγκρισης του συνόλου των σταδίων μελετών και των τευχών δημοπράτησης του έργου: ¨ Εργασιών Εκσυγχρονισμού και Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης Αρκαδίας ¨, με ανώτατο όριο προϋπολογισμού τριακοσίων εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (370.000,00 €), σύμφωνα με τα θεωρηθέντα από την Υπηρεσία μας τεχνικά στοιχεία που εκπονήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
2. Κατά την εκπόνηση της μελέτης θα ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.
3. Η παρούσα τροποποιεί από πλευράς προϋπολογισμού την υπ΄αρ.πρωτ. A4α/Γ.Π.83743/01-11-2014 Απόφαση έγκρισης σκοπιμότητας.
4. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου του Ε.Σ.Π.Α 2014-2020 με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
5. Το έργο δεν θα δημοπρατηθεί πριν την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Μπέζου αναφέρει:

Με χθεσινές υπουργικές αποφάσεις ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης υπέγραψε την αναβάθμιση των ΚΥ Μεγαλόπολης-Άστρους και Γαργαλιάνων συνολικού προυπ. 1.040.000€. με πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020. Έπονται και τα υπόλοιπα. Αυτό που απομένει τώρα πια είναι η Περιφέρεια Πελ/σου να αναλάβει τις ευθύνες της και να τρέχει τάχιστα τις διαδικασίες όπως ορίζουν οι υπουργικές αποφάσεις. Το επισημαίνουμε αυτό ιδιαίτερα, διότι οι συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου έπρεπε να είχαν γίνει από την προυγούμενη προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013. Η αδιαφορία όμως οδήγησε τότε στο να χαθούν οι κοινοτικοί πόροι. Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε τούτη τη φορά να μην πάει χαμένη η ευκαιρία για τα συγκεκριμένα ΚΥ. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κύριε Περιφερειάρχα!!!!

δείτε την σχετική απόφαση για την Μεγαλόπολη:

Ανάθεση αρμοδιότητας έγκρισης μελέτης ¨Εργασιών Εκσυγχρονισμού και Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολη… by Πάνος Αλεβίζος on Scribd

 

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,912ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

«Αρκαδία και Τοσκάνη ενώνονται μέσα από το gravel» -Συνέντευξη με τον Βασίλη Αναστόπουλο, συνδιοργανωτή του Megalopolis Gravel Classic

Βασίλη, φέτος το Megalopolis Gravel Classic επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πώς νιώθεις λίγες...

Παρουσίαση αγωνιστικού πακέτου & Συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα για το Megalopolis Theater Run 2026

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Megalopolis Theater Run 2026» παρουσιάζει το πακέτο συμμετοχής των δρομέων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 19 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Απριλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της...

Κατολίσθηση στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης: Στον «αέρα» σπίτι και δρόμος (pics)

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων μηνών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς Δήμους της Αρκαδίας,...

Προβολή ταινιών από την Β΄τάξη Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης το Σάββατο 18 Απριλίου

Η Β’ Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης προβάλει ταινίες “Moana 2” και “Maria”το Σάββατο 18 Απριλίου...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img