ΑρχικήΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΜιχόπουλος: Οι μισές αλήθειες του κ. Χριστογιαννόπουλου είναι τα χειρότερα ψέματα (video)

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Μιχόπουλος: Οι μισές αλήθειες του κ. Χριστογιαννόπουλου είναι τα χειρότερα ψέματα (video)

Την ώρα που η Μεγαλόπολη βιώνει το αποτέλεσμα της κάκιστης διαχείρισης του θέματος της απολιγνιτοποίησης από τον κ. Χριστογιαννόπουλο, την ώρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις και επίσημα δελτία τύπου για τα κέρδη των όμορων δήμων έναντι της Μεγαλόπολης, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης βλέπει συντονισμένα σχέδια εναντίον του και του φταίνε οι άλλες παρατάξεις και όσοι πολίτες τολμήσουν να εκφράσουν δημόσια την γνώμη τους.

Όμως ο κ. Χριστογιαννόπουλος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν, αφού είναι αυτός που αποκλειστικά και προσωπικά, ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου ή έστω των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, διαπραγματευόταν με την Κυβέρνηση. Που όταν τελικά αποδείχθηκε ότι τον κορόιδευαν είπε: Τι να έκανα; να τους όρκιζα;
Προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες του λέγοντας μισές αλήθειες και προσπαθώντας να πείσει τους πολίτες ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν.

Δεν απαντά όμως ευθέως σε όσα, μόλις πρόσφατα, είπε ο δήμαρχος Τρίπολης, για το πώς μπήκε η Τρίπολη στο πρόγραμμα της απολιγνιτοποίησης, ούτε στο γιατί έρχονται οι φαρμακοβιομηχανίες στην Τρίπολη.
Δεν τολμάει να αμφισβητήσει δημόσια τις δηλώσεις Τζιούμη γιατί ξέρει ότι θα αποκαλυφθεί η πραγματική αλήθεια.

Εδώ και 4 χρόνια με δική του ευθύνη και επιλογή , εγκατέλειψε την λύση στη θέση Ψαθί και προσπαθεί να περάσει την λύση της δημιουργίας Επιχειρηματικού Πάρκου στο Λεύκτρο , ενώ γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι, του το έχουν πει άλλωστε αρκετές φορές τα στελέχη της Μετάβασης και της Ειδικής Γραμματείας ΔΑΜ.

Παρουσιάζει σαν μεγάλη του επιτυχία τα επιπλέον κίνητρα και ποσά τα οποία δεν ξέρουμε αν και πότε τελικά θα διατεθούν, αφού ο ίδιος έχει φροντίσει να καθυστερήσει η λύση του επιχειρηματικού πάρκου.
Αναγκάστηκε από τις εξελίξεις και μετά την δική μας παρέμβαση να θυμηθεί όψιμα την θέση Ψαθί τους τελευταίους 5 μήνες και ξαναλέει μισές αλήθειες ότι όλα γίνονται με την δική του σύμφωνη γνώμη!

Ας μας πει έστω και τώρα ο κ. Χριστογιαννόπουλος:
Γιατί τέσσερα χρόνια τώρα δεν προχώρησε η ΒΙΠΕ στο Ψαθί;
Ποιοι είναι οι θεσμικοί παράγοντες της Μεγαλόπολης που έθεταν διάφορες αντιρρήσεις και εμπόδιζαν τη δημιουργία ΒΙΠΕ στο Ψαθί, όπως είπε δημόσια ο κ. Μπούκης (διευθ. σύμβουλος της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ) κατά την παρουσίαση του προγράμματος στην Τρίπολη;

Ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται γιατί γίνονται όλα στην Τρίπολη αλλά ο κ. Χριστογιαννόπουλος και η ομάδα του προσπαθούν να τους βγάλουν όλους λάθος επικαλούμενοι τάχα την αλήθεια.
Στο όνομα της αλήθειας η απερχόμενη δημοτική αρχή έχει πει τα μεγαλύτερα ψέματα.

Αν θέλουμε να επικαλούμαστε την αλήθεια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την παρουσιάζουμε ολόκληρη και όχι όπως μας συμφέρει
Οι μισές αλήθειες του κ. Χριστογιαννόπουλου είναι τα χειρότερα ψέματα.
Και το βίντεο που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι η απόδειξη.

Η παράταξη μας ΝΕΑ ΑΡΧΗ δεσμεύεται ότι αν οι πολίτες μας επιλέξουν σαν την επόμενη Δημοτική Αρχή, άμεσα θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει το Επιχειρηματικό Πάρκο στην θέση Ψαθί επειδή αυτή την στιγμή είναι η πιο άμεση λύση και θα αναζητήσουμε και επιπλέον λύσεις και για το Λεύκτρο αλλά και ενδεχομένως για νέες θέσεις. Θα αγωνιστούμε με την βοήθεια και την συμμετοχή όλων των φορέων και των πολιτών για να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για να έρθουν επενδύσεις στην περιοχή μας.

Δελτίο τύπου

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς Νεοχωρίου Λυκοσούρας

ΠΑΝΗΓYΡΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑ ΝΕΟΧΩΡIΟΥ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑΣ 2026 ΔΩΡΑ Γιώργος Κανδηλώρος ένα κατσίκι 899 Νίκος ένας κόκορας ζωντανός 916 Αποστολια...

Πανηγύρι στο Κατσίμπαλι το Σάββατο 8 Αυγούστου

Το Σάββατο 8 Αυγούστου σας περιμένουμε στο μεγάλο πανηγύρι του χωριού μας.

Τατούλης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει προκλητικά να μοιράζει γενναίες αυξήσεις στον κομματικό της στρατό στην Αυτοδιοίκηση

Μητσοτάκης: «Αυξήσεις  στους μισθούς του «κομματικού στρατού» της Αυτοδιοίκησης!» Την ώρα που η ελληνική κοινωνία...

Η Κατερίνα Χαρβάτη τιμάται με το Παγκόσμιο Βραβείο Επιστήμης Albert Einstein

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Συμβούλιο απονέμει τιμητική διάκριση στην παλαιοανθρωπολόγο, Κατερίνα Χαρβάτη, για την έρευνά...

Εορτασμός των Αγίων Επτά Μακκαβαίων στο εκκλησάκι του Άη Γιώργη στην Μεγαλόπολη την Παρασκευή 31 Ιουλίου

Στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου πίσω από το Αρχαίο θέατρο, είναι η εικόνα των...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img