ΑρχικήΑΡΘΡΑΛαϊκή Συσπείρωση: Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Συνεργάζονται πλέον ανοιχτά

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Λαϊκή Συσπείρωση: Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Συνεργάζονται πλέον ανοιχτά

Με κάθε τρόπο και μέσον η Περιφερειακή αρχή Τατούλη υλοποιεί την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (απόφαση της ολομέλειας του Υπουργικού Συμβουλίου που υπέγραψε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας) για την αρπαγή της γης από τους κατοίκους της Παλαιόχουνης για να φτιάξει η ΤΕΡΝΑ το Σκουπιδοεργοστάσιο.

Η δημόσια δήλωση του κ. Δέδε ότι «Ο Τατούλης τα έκανε θάλασσα και εμείς πήραμε την απόφαση για να προχωρήσει το έργο» εννοώντας την απόφαση για την επίταξη, που τη βάφτισε σύντομη απαλλοτρίωση, σε συνδυασμό με τις Δηλώσεις του κ. Νίκα υπέρ της ΣΔΙΤ δημιούργησαν το πλαίσιο της ανοιχτής συνεργασίας ακόμη και προεκλογικά για το καλό της ΤΕΡΝΑ.

Ο κ. Τατούλης που ακόμη και με τη βοήθεια των γνωστών προθύμων δεν μπορούσε να νομιμοποιήσει τις αποφάσεις για επίταξη που πήραν με 21 ψήφους στην παράνομη συνεδρίαση στις 13-3-2019, βρήκε άπλετη βοήθεια στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στην παράταξη της Ν.Δ. και του κ. Νίκα αλλά και στους Οικολόγους και τη ΛΑΕ. Με όλους αυτούς κατάφερε να πιάσει απαρτία με 28 παρόντες. Για να πάρει άλλη μία απόφαση επικύρωσης των πλαστογραφημένων πρακτικών με ισχνή μειοψηφία, 19 θετικές ψήφους στις 51.

Όταν αυτά γίνονται προεκλογικά εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας τι θα γίνει μετά την απομάκρυνση από τη κάλπη. Αποδεικνύεται με πολύ καθαρό τρόπο η σύμπλευσή τους στην πολιτική που υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και προεξοφλεί τη μετεκλογική συνεργασία τους για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις πολιτικές που μας έφεραν εδώ.

Αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί με καβγαδάκια για τις διαδικασίες ούτε από τα ουρλιαχτά του κ. Τατούλη για την πατρότητα αυτού του αντιοικονομικού και αντιπεριβαλλοντικού εγκλήματος που θα το πληρώσουν τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου.

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου να μην προδώσουν την πείρα τους, να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς και να ενισχύσουν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Συσπείρωση, τη δύναμη που δεν θα τους προδώσει ποτέ, που θα είναι μαζί τους στις διεκδικήσεις τους. Να ενισχύσει το Κ.Κ.Ε. παντού και στην Ευρωβουλή και στη Βουλή και στους Δήμους και στην Περιφέρεια.

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε χωριά της Μεγαλόπολης την Τρίτη 28 Ιουλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28 Ιουλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές...

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς από τον Αναβρυτό

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία!!!Ευχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες μας.Τα δώρα θα τα...

ΠΑ.Σ.Α.Σ.-ΔΕΗ: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη

ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΚαλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους να συμμετάσχουν και να δώσουμε το...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης την Τρίτη 28 Ιουλίου με 18 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 28η του μήνα Ιουλίου του έτους 2026, ημέρα της εβδομάδας...

Νέα του Συλλόγου Βασταίων

Η Αγγελική Νικολάου Γαλάνη, μέλος του Συλλόγου μας, πήρε τον δρόμο που δεν έχει...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img