Τρίτη, 14 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΚοπή πίτας Συλλόγου Παλαμαραίων την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Κοπή πίτας Συλλόγου Παλαμαραίων την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι του χωριού μας : Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του για το Νέο Έτος 2023, στο ” COOK BΑR ENZZO ” στο Ίλιο Αττικής ( Πριάμου 117, Πλατεία Ευαγγελίστριας, Τηλέφωνα επικοινωνίας καταστήματος : 210-2636466 , 6937-394099 ) την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11 το πρωί. Σας περιμένουμε όλους για συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε χαρούμενες πατριωτικές ευχές !

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙ-ΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΛΑΜΑΡΑΙΩΝ ” Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟ-ΚΟΥ “.

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ GOOGLE MAPS ΕΔΩ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,754ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή ιερού Ναού και περιβάλλοντος χώρου Μετοχίου Σινά στην Τ.Κ.Κοτυλίου»

Στα πλαίσια υλοποίησης του 6ου ΕΑΠ του Δήμου Μεγαλόπολης, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύμφωνα με...

Απεργιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη ενάντια στο νέο Εργασιακό Νομοσχέδιο (pics,vid)

Το πρωί της Τρίτης, το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, το...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img