Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΔΕΔΔΗΕ Μεγαλόπολης: Αγώνας δρόμου για τους καταναλωτές της περιοχής μας
spot_img

ΔΕΔΔΗΕ Μεγαλόπολης: Αγώνας δρόμου για τους καταναλωτές της περιοχής μας

Το αγαθό της ενέργειας δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις δεν μας παρέχεται αυτόματα. Κάποιοι μοχθούν , κάποιοι κινδυνεύουν, κάποιοι ξεπερνάνε τα όρια τους , προκειμένου εμείς οι υπόλοιποι να το απολαμβάνουμε

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης εκτείνεται σε μια  πολύ μεγάλη απόσταση , από το Δυρράχι μέχρι τον Ατσίχολο και το Κοτύλιο, από τους Χράνους μέχρι τις Βίγλες και τον Αναβρυτό.

Η πόλη της Μεγαλόπολης , πάνω από 60 κοινότητες, ποιμνιοστάσια, βιομηχανικές μονάδες, τουριστικοί προορισμοί και χιλιάδες μέτρα δικτύων ηλεκτροδότησης.

Και σε όλες αυτές τις περιοχές , φροντίζουν να  κρατάνε σε ομαλή λειτουργία το δίκτυο ηλεκτροδότησης , 2-3 τεχνίτες μόνο του ΔΕΔΔΗΕ με τον εργοδηγό τους!

Ειδικά αυτές τις ημέρες του Αυγούστου που στα χωριά μας έρχονται για διακοπές όσοι μένουν μόνιμα αλλού , οι ανάγκες που δημιουργούνται είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Τον Ιούλιο είχαμε μια μεγάλη βλάβη που προκλήθηκε στον κεντρικό υποσταθμό της μέσης τάσης. Στις αρχές Αυγούστου είχαμε ακόμα μια βλάβη, μικρότερης κλίμακας. Και στις 2 περιπτώσεις οι τεχνίτες του πρακτορείου Μεγαλόπολης κατάφεραν με την παρέμβαση τους να επαναφέρουν γρήγορα σε σχέση με το μέγεθος της βλάβης το ρεύμα. Οι λιγοστοί εργαζόμενοι στην Μεγαλόπολη είτε δουλεύουν , είτε έχουν αυτό το πολύτιμο ρεπό τους τρέχουν πάντα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση όπου χρειαστεί.

Το έχω γράψει και πριν ενάμισι χρόνο, το γράφω πάλι και τώρα.

Μην παίρνουμε σαν δεδομένα κάποια πράγματα. Το αγαθό της ενέργειας δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις δεν μας παρέχεται αυτόματα. Κάποιοι μοχθούν , κάποιοι κινδυνεύουν, κάποιοι ξεπερνάνε τα όρια τους , προκειμένου εμείς οι υπόλοιποι να το απολαμβάνουμε.

Στην περίπτωση του πρακτορείου Μεγαλόπολης, επειδή έχω παρακολουθήσει την προσπάθεια των ελάχιστων τεχνιτών, εγώ μπορώ μόνο  να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ.

Ας σκεφτούν λίγο και οι αρμόδιοι και ας φροντίσουν να στελεχωθεί το πρακτορείο μας και με άλλους τεχνίτες.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,751ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,658ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για ολοκλήρωση της στερέωσης του συνόλου των τειχών του κάστρου της Καρύταινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι...

Εκδηλώσεις του Κ.Α.Π.Η. Μεγαλόπολης

To Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Μεγαλόπολης πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα  τις...

Δράση στο δημοτικό σχολείο Καρύταινας

Ο πολιτιστικός σύλλογος "Κοινόν Καρυτινών",σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο Καρύταινας και τον δάσκαλο...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε χωριά της Μεγαλόπολης την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img