Η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας έπειτα από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ για αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της χώρας προκάλεσε όπως είναι λογικό ποικίλα συναισθήματα στους ανθρώπους των σωματείων του νομού μας.
Οι ομάδες της Αρκαδίας ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν τα παιχνίδια τους και να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ωστόσο οι αποφάσεις της ΕΠΟ «φρενάρουν» την έναρξη και παράλληλα πάνε πίσω σε πολλές περιπτώσεις τον προγραμματισμό των σωματείων.
Πέραν από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος που πάει πίσω τις ομάδες και κανείς δεν μπορεί ετούτη την στιγμή να δώσει μια καθαρή απάντηση λαμβάνοντας υπόψη μας την κόντρα της ΕΠΟ με το αρμόδιο Υφυπουργείο Αθλητισμού για το πόσο θα διαρκέσει η αναστολή αυτή μεγάλο πρόβλημα προκύπτει και στον σχεδιασμό των σωματείων στο οικονομικό σκέλος.
Τα οικονομικά θέματα της μη έναρξης των πρωταθλημάτων για τους ανθρώπους που κρατούν όρθια τα ερασιτεχνικά σωματεία αυτό το διάστημα και σε τόσο δύσκολες εποχές μοιάζουν δυσβάσταχτα πόσο μάλλον δε όταν το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί στο κομμάτι αυτό να βοηθήσει.
Οι άνθρωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού μας νιώθουν να πληρώνουν το μάρμαρο μιας κόντρας σε κεντρικό επίπεδο που τους στερεί το δικαίωμα να αγωνιστούν και σε επικοινωνία που είχαμε με παράγοντες ομάδων του νομού μας δεν μας έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους την απόφαση αυτή.
Μάλιστα οι άνθρωποι των ομάδων που ήρθαμε σε επαφή μας τόνισαν όλα τα προβλήματα που προαναφέραμε με έντονο τρόπο γεγονός που καθιστά την αναβολή της αγωνιστικής δράσης ως ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας.
Ελπίζουμε άμεσα να δοθεί λύση και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος που αυτή την στιγμή είναι ξεκάθαρα κατά του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ασφαλώς των ομάδων και του ποδοσφαίρου της Αρκαδίας όπως σε όλη την χώρα.
από το ArcadiaPortal.gr