Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΒασίλειος Σαλάκος: Είναι τιμή μου και προνόμιο να συνεισφέρω καταθέτοντας τις γνώσεις...

Βασίλειος Σαλάκος: Είναι τιμή μου και προνόμιο να συνεισφέρω καταθέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλειου Σαλάκου στην Π.Ε Αρκαδίας

Φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου, εκπροσωπώντας την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.

Η πορεία μου είναι συνδυασμός εκπαίδευσης, εμπειρίας και δέσμευσης. Αποφοίτησα από το Λεόντειο Λύκειο Αθηνών το 1971 και απέκτησα εξειδικευμένη εκπαίδευση στον Σχεδιασμό, την Οργάνωση και τη Λειτουργία Βιομηχανιών Τροφίμων στη Γερμανία (1975 – 1977).

Η επιχειρηματική μου εμπειρία στους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων και των κατασκευών, σε συνδυασμό με τον ρόλο μου ως Μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της MediterraneanFoods AE (Brava), στο Λεωνίδιο Αρκαδίας από το 1987 έως το 2021, έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη αξιόλογων δεξιοτήτων διοίκησης επιχειρήσεων.

Η εξειδίκευσή μου στην οργάνωση και διοίκηση αναπτυξιακών οργανισμών, ο στρατηγικός σχεδιασμός αναπτυξιακών έργων, η εποπτεία οικονομικών και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η εμπειρία μου ως διοικητικό στέλεχος Αναπτυξιακών Εταιρειών όπως «ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΕ» και το «ΤΑΠ – ΤΟΚ», είναι το θεμέλιο για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

Με συνεχή δράση υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας από το 1998 έως και σήμερα και δεσμεύομαι να συνεχίσω την προσπάθεια για την ανάπτυξη και πρόοδο της Αρκαδίας.

Είναι τιμή μου και προνόμιο να συνεισφέρω καταθέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Βασίλειος Σαλάκος

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,750ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,646ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img