Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΑνακοίνωση από την Ανεξάρτητη Δύναμη Πολιτών: Η επιτυχία, το ήθος και η...

Ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Δύναμη Πολιτών: Η επιτυχία, το ήθος και η αξία πληρώνονται και με λάσπη σημεία των καιρών!

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Προ λίγων ωρών κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) μια περίεργη, κυριολεκτικά «από το πουθενά» και όλως συκοφαντική ανάρτηση καταφερόμενη – εμμέσως πλην σαφώς – κατά του επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και υποψήφιου Δημάρχου Μεγαλόπολης, ιατρού κ. Σταύρου Τσίχλη.

Ο αναρτήσας την κατάπτυστη αυτή «δήλωση» με το όνομα χρήστη “Ioannhs Bou” δεν αναφέρεται ρητά στο πρόσωπό του, αλλά τον φωτογραφίζει αναφέροντας ότι πρόκειται για «γιατρό που διεκδικεί το Δήμο Μεγαλόπολης» και τον αποκαλεί «χρυσαυγίτη» προσδίδοντας του την ιδιότητα του φασίστα που επικροτεί ακραίες συμπεριφορές, ως αυτές αναφέρονται στην ανάρτηση.

Πρόκειται για μια δόλια και κακόβουλη προσπάθεια λασπολογίας που εκδηλώνεται λίγες ημέρες πριν την ετυμηγορία του λαού της Μεγαλόπολης, στερούμενη κάθε ηθικού και πολιτικού ερείσματος.

Ο συνδυασμός μας καταδικάζει από όπου και αν προέρχεται αυτή την άνανδρη, κακόβουλη και υποβολιμαία απόπειρα σπίλωσης του πολιτικού αναστήματος και της ηθικής υπόστασης του επικεφαλής του κ. Σταύρου Τσίχλη, ο οποίος έχει δώσει έμπρακτα δείγματα γραφής, ήθους και προσφοράς στην κοινωνία της Μεγαλόπολης.

Είναι προφανές ότι, όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία, ο συντάκτης του εν λόγω συκοφαντικού παραληρήματος, επιχειρεί ν’ αμαυρώσει και να τρώσει την τιμή και την υπόληψη του κ. Τσίχλη και να τον μειώσει ενώπιον των μελών της τοπικής κοινωνίας της Μεγαλόπολης, της οποίας είναι σεβαστό και ευυπόληπτο μέλος, ως άνθρωπο, ιατρό και υποψήφιο δήμαρχο που διεκδικεί επάξια το δημαρχιακό αξίωμα.

Έχουν ήδη άμεσα ξεκινήσει οι νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών σε κάθε φυσικό και ηθικό αυτουργό αυτής της απρεπούς και άνανδρης επίθεσης.

Την απάντηση σε δικαστικό επίπεδο θα την δώσει η Δικαιοσύνη, σε πολιτικό ο ίδιος ο λαός της Μεγαλόπολης.

Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,749ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,648ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα και Χειροτονία Διακόνου στην Ι. Μ. Γόρτυνος (photo)

Τουρκολέκα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα...

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Γορτυνίας το επιχειρηματικό οικοσύστημα των μονοπατιών Mainalon Trail, Pan Trail και Arcadia Trail

Με σημαντικά αποτελέσματα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Γορτυνίας ολοκληρώθηκε η ανοιχτή δράση με...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img