Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΈκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας τον Μάιο στην Καρύταινα

Έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας τον Μάιο στην Καρύταινα

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Το Σάββατο 13 Μαΐου ξεκινάει την Καρύταινα η έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας “ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ – ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ” , τα εγκαίνια θα γίνουν στις 11.00 , θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου και θα φιλοξενηθεί στο Αρχοντικό Νικόλαου Δημητρακόπουλου.

Χορηγοί της έκθεσης είναι ο Λάκης Γεωργόπουλος , ο Παναγιώτης Κωστόπουλος και η Μαρία Τσαγκαράκου-Σωτηροπούλου, είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την στήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης και την συνδρομή της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Σύλλογο Καρυτινών Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στα εγκαίνια θα παραβρεθεί ως προσκεκλημένος ομιλητής, ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο κ. Γιάννης Πανούσης. Ως γνωστόν ο Καθηγητής Πανούσης είναι βαθύς γνώστης του έργου του Ν. Δημητρακόπουλου, ο οποίος με την παρουσία του και την ομιλία του θα τιμήσει την πρώτη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιείται στο υπό ανακαίνιση αρχοντικό του Νομοθέτη, που ελπίζουμε σύντομα να αποτελέσει την ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ τόσο της Καρύταινας όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,750ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img