Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑO Δήμος Μεγαλόπολης συμμετέχει στην ¨Ώρα της Γης¨

O Δήμος Μεγαλόπολης συμμετέχει στην ¨Ώρα της Γης¨

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Η “Ώρα της Γης” είναι ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό κίνημα της WWF, το οποίο ενημερώνει και κινητοποιεί εκατομμύρια ανθρώπους ανά την υφήλιο, προκειμένου ο κάθε ένας μας ξεχωριστά να κατανοήσει πως μια μικρή αλλαγή στις δικές του συνήθειες, μπορεί να έχει σπουδαία αποτελέσματα προς όφελος του περιβάλλοντος.

Από το 2007 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, η ημέρα της “Ώρας της Γης” πραγματοποιείται το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου κάθε έτους. Εξαπλώθηκε σε 162 χώρες και 7000 πόλεις και υποστηρίζεται από εκατομμύρια ανθρώπους, οργανισμούς και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ανάγκες του περιβάλλοντος θα συμμετάσχει στην «Ώρα της Γης 2015» κλείνοντας συμβολικά για μία ώρα τα φώτα του Δημαρχείου, του κλειστού γυμναστηρίου, καθώς και του πνευματικού κέντρου το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30, δίδοντας ένα μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και δράσης με όλους τους συμπολίτες του Δήμου.

Οι δημότες καλούνται να συμμετάσχουν και ιδιωτικά σβήνοντας τα φώτα και των δικών τους σπιτιών την ίδια ώρα.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Παπαδόπουλος Διονύσιος

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,749ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,648ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα και Χειροτονία Διακόνου στην Ι. Μ. Γόρτυνος (photo)

Τουρκολέκα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα...

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Γορτυνίας το επιχειρηματικό οικοσύστημα των μονοπατιών Mainalon Trail, Pan Trail και Arcadia Trail

Με σημαντικά αποτελέσματα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Γορτυνίας ολοκληρώθηκε η ανοιχτή δράση με...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img