Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Σαν ενεργός πολίτης του Δήμου και κάτοικος αυτού, θα ήθελα να ενημερωθώ και εγώ όπως και κάθε πολίτης και επιχειρηματίας της περιοχής μας γιατί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, έχει τεθεί σε μη λειτουργία το συντριβάνι της κεντρικής μας πλατείας? ?
Μετατρέποντας το από μια όμορφη εικαστική πηγή που δίνει ζωή και χρώμα στην πλατεία, σε μια εστία μικροβίων. (Σκουπίδια πάνω σε αυτό και πολλά αδέσποτα να το έχουν κάνει καταφύγιο τους, τις βραδινές ώρες)
Σε μια περίοδο δύσκολη για όλο το κόσμο πόλεμος – ακρίβεια αλλά και ιδιαίτερα για την περιοχή μας, που δείχνει ότι έχει εγκαταλειφθεί, πράγματα απλά όπως μια παρέμβαση ομορφιάς θα λειτουργούσε τονωτικά στην ήδη κατεστραμμένη ψυχολογία των πολιτών και θα τους παρακινούσε να περπατήσουν και να βγουν προς τα έξω, βάζοντας τα προβλήματα για λίγο στην άκρη
Με εκτίμηση
Σωτήριος Παναγάκης
Εκπρόσωπος πανελλήνιου Συλλόγου
Πολλεμιστών Κύπρου ΕΛΔΥΚ 74
Αυτό το κενοταφειο είναι προσβολή να είναι έτσι στην Κ Πλατεία Μεγαλόπολης.