ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Ιδρύθηκε στην Μεγαλόπολη ένα νέο σωματείο, το οποίο όμως είναι κάτι εντελώς νέο και σίγουρα κάτι πολύ χρήσιμο. Πρόκειται για το Σωματείο Ζωόφιλων Μεγαλόπολης με την συντομογραφία ¨ΣΩΖΩ¨. Το νέο σωματείο εδώ και λίγες ημέρες είναι και επίσημα πλέον γεγονός.

Σκοποί του σωματείου όπως αναγράφεται στο καταστατικό του και όπως δήλωσαν στο Καφενείο της Μεγαλόπολης ορισμένα ιδρυτικά του μέλη , είναι η προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, η διάδοση της αγάπης γι΄αυτά, η έμπρακτη ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας στα θέματα προστασίας και σεβασμού των ζώων συντροφιάς, η διαπαιδαγώγηση του κοινού να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους αδέσποτα και η προσπάθεια ανεύρεσης τρόπων για την αρμονική συμβίωση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με τους ανθρώπους στην πόλη.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης παρακολούθησε σήμερα τις διαδικασίες εκλογής προεδρείου από την συνέλευση των ιδρυτικών του μελών που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης. Πολλά από τα ιδρυτικά μέλη , εδώ και χρόνια προστατεύουν και παρέχουν τροφή και περίθαλψη σε πολλά ζώα. Καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό έχει ένα μεγάλο κόστος και σε χρήμα αλλά και σε χρόνο.

filozoikes6900_152136_095W0V

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου για την μεγάλη προσφορά τους αλλά και για την ιδέα που είχαν.  Όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα αδέσποτα ζώα αποτελούν ένα πολύ  μεγάλο και σημαντικό πρόβλημα και στην Μεγαλόπολη αλλά και στα χωριά μας. Η λειτουργία του σωματείου έρχεται να καλύψει αυτό το κενό που υπήρχε.

Χρειάζεται όλοι μας να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε αυτή την κίνηση. Ο καθένας μας με όποιο τρόπο μπορεί.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί αυτή την προσπάθεια. Σύντομα θα επανέλθουμε με πιο πολλές λεπτομέρειες για τις δράσεις του Σωματείου Ζωόφιλων και με περισσότερα στοιχεία για τα άτομα που έκαναν αυτό το ξεκίνημα.

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,832ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια