Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΠλατφόρμα τηλεκπαίδευσης eclass ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης

Πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης eclass ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Αγαπητές/οι, καταρτιζόμενες/οι,Λόγω των έκτακτων συνθηκών, ακολουθώντας τα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του Κορονοϊού, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας μας ηλεκτρονικής πλατφόρμας open eclass για την υποστήριξη των μαθημάτων διαδικτυακά, μέχρι όλα να επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Η πλατφόρμα βρίσκεται στη διεύθυνση:https://iek-megal-new.ark.sch.gr/eclass/

Η διαδικασία εγγραφής είναι η ακόλουθη:

1. Αρχικά θα σας έρθει ένα email από το ΙΕΚ όπου θα σας δίνονται το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός πρόσβασης (password). Το όνομα χρήστη (username) δεν μπορεί να αλλάξει. (Κωδικοί έχουν σταλεί σε όλους όσους δεν έχουν ανεπαρκή φοίτηση λόγο απουσιών).

2. Πηγαίνοντας στην πλατφόρμα του eclass θα συνδεθείτε με το username και το password που σας δόθηκαν στο μήνυμα.

3. Τώρα μπορείτε να κλικάρετε πάνω σε κάθε μάθημα ξεχωριστά και να βλέπετε το εκπαιδευτικό υλικό που θα ανεβάζουν οι διδάσκοντες.

Σε αυτήν θα μπορείτε να διαβάζετε ασύγχρονα (δηλαδή στο δικό σας χρόνο) την εκπαιδευτική ύλη που θα αναρτάται από τους εκπαιδευτές σας αλλά να προβαίνετε και σε εργασίες αξιολόγησης των γνώσεών σας. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να αναρτήσετε οποιαδήποτε απορία έχετε και να συμμετέχετε σε διάλογο μαζί με τους συνκαταρτιζόμενούς σας αλλά και τους εκπαιδευτές σας.

Η κατάρτιση σας θεωρείτε ότι συνεχίζετε κανονικά απλά τα μαθήματα διδάσκονται εξ αποστάσεως. Η παρουσία σας στα μαθήματα θα αξιολογείτε με τη συμμετοχή σας στις ασκήσεις/εργασίες που θα σας αναθέτουν κάθε εβδομάδα οι εκπαιδευτές σας. Η μη συμμετοχή σε αυτές τις ασκήσεις/, μέχρι την ημέρα που θα σας προσδιορίζουν οι εκπαιδευτές σας, θα θεωρείτε απουσία.

Ευχόμαστε καλή αξιοποίηση, καλή δύναμη και αισιοδοξία στην περίοδο αυτή και με το καλό όλοι μαζί να ξεπεράσουμε σύντομα τις δυσκολίες αυτές που προέκυψαν!

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,749ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα και Χειροτονία Διακόνου στην Ι. Μ. Γόρτυνος (photo)

Τουρκολέκα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα...

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Γορτυνίας το επιχειρηματικό οικοσύστημα των μονοπατιών Mainalon Trail, Pan Trail και Arcadia Trail

Με σημαντικά αποτελέσματα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Γορτυνίας ολοκληρώθηκε η ανοιχτή δράση με...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img