Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΒ. Κουρουνιώτης: Όταν ασχολείσαι με τα κοινά πρέπει να είσαι...
geo-epidotisi-new

Β. Κουρουνιώτης: Όταν ασχολείσαι με τα κοινά πρέπει να είσαι ειλικρινής, αξιόπιστος και να υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Από τον Βασίλειο Κουρουνιώτη, λάβαμε και σας δημοσιεύουμε μια επιστολή που αναφέρεται στο θέμα νομιμοποίησης που έθεσε για τους κ.κ. Τσιριγώτη και Φουσέκη , κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής παρακολούθησης για το λιγνιτόσημο.

δείτε το σχετικό άρθρο μας ΕΔΩ

Η επιστολή έχει ως εξής:

Όταν μπαίνεις στη μάχη των εκλογών, να διεκδικήσεις την ψήφο των συμπολιτών σου, για να μπορέσεις να προσφέρεις σε αυτό τον τόπο, το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι θέλει κόπο, χρόνο και πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Κυρίως πρέπει να είσαι ειλικρινής, αξιόπιστος και να υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον.

Κάποιοι όμως κοιτούσαν και κοιτάνε το προσωπικό τους συμφέρον και όταν πας να το ξεσκεπάσεις , τότε είσαι λασπολόγος, αγενής και “αγράμματος αυτοδιοικητικά”!

Επειδή τυγχάνει να είμαι κατά τους “Πρυτάνεις” της τοπικής αυτοδιοίκησης , ένας από αυτούς τους “αγράμματους στα αυτοδιοικητικά”, με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν κατά την συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης για το λιγνιτόσημο την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, σας καταθέτω σήμερα στην δημοσιότητα δυο αποφάσεις και ας κρίνει ο καθένας από εσάς ποια είναι η αλήθεια.

με τιμή

ο “αγράμματος αυτοδιοικητικά”

Βασίλειος Κουρουνιώτης

Το ΦΕΚ1154 Β΄ της 6-05-2014 με το οποίο καθορίζεται ο τρόπος που συστήνεται η επιτροπή παρακολούθησης.

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ ΕΔΩ

Η απόφαση του προέδρου της Π.Ε.Δ. με την οποία συμμετέχουν σαν μέλη της επιτροπής οι κ.κ. Τσιριγώτης και Φουσέκης.

Πολύ σύντομα θα έχω στα χέρια μου και θα σας κοινοποιήσω το υπ.αριθμόν 9035/30-06-2017 έγγραφο του Δήμου Μεγαλόπολης για να μάθουμε από που έγινε η πρόταση αντικατάστασης των 2 μελών, επίσης αναζητώ αλλά δεν βρίσκω την επικύρωση από το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. της υπ.αριθμόν 401/11-07-2017 απόφασης του προέδρου της Π.Ε.Δ. με την οποία ορίστηκαν σαν μέλη οι κύριοι Τσιριγώτης και Φουσέκης.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,785ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,683ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Κοινόν Καρυτινών

Κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Κοινόν Καρυτινών, χτες στο ξενοδοχείο Πελασγός!Ευχαριστούμε πολύ για τη...

Παρουσίαση βιβλίου “Ο Μελαγχολικός Εργάτης” την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στη Μεγαλόπολη

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης «ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΣ»...

Κοπή πίτας του Συλλόγου Αναβρυτού την Κυριακή 18 Ιανουαρίου

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας που θα γίνει την...

Η Φωτεινή Καλεύρα από την Μεγαλόπολη στο Survivor 2026

Κυριακή 11 Ιανουαρίου γίνεται η πρεμιέρα του Survivor 2026, στο φετινό παιχνίδι υπάρχει συμμετοχή...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img