ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΒ. Κουρουνιώτης: Όταν ασχολείσαι με τα κοινά πρέπει να είσαι...

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Β. Κουρουνιώτης: Όταν ασχολείσαι με τα κοινά πρέπει να είσαι ειλικρινής, αξιόπιστος και να υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον

Από τον Βασίλειο Κουρουνιώτη, λάβαμε και σας δημοσιεύουμε μια επιστολή που αναφέρεται στο θέμα νομιμοποίησης που έθεσε για τους κ.κ. Τσιριγώτη και Φουσέκη , κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής παρακολούθησης για το λιγνιτόσημο.

δείτε το σχετικό άρθρο μας ΕΔΩ

Η επιστολή έχει ως εξής:

Όταν μπαίνεις στη μάχη των εκλογών, να διεκδικήσεις την ψήφο των συμπολιτών σου, για να μπορέσεις να προσφέρεις σε αυτό τον τόπο, το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι θέλει κόπο, χρόνο και πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Κυρίως πρέπει να είσαι ειλικρινής, αξιόπιστος και να υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον.

Κάποιοι όμως κοιτούσαν και κοιτάνε το προσωπικό τους συμφέρον και όταν πας να το ξεσκεπάσεις , τότε είσαι λασπολόγος, αγενής και “αγράμματος αυτοδιοικητικά”!

Επειδή τυγχάνει να είμαι κατά τους “Πρυτάνεις” της τοπικής αυτοδιοίκησης , ένας από αυτούς τους “αγράμματους στα αυτοδιοικητικά”, με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν κατά την συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης για το λιγνιτόσημο την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, σας καταθέτω σήμερα στην δημοσιότητα δυο αποφάσεις και ας κρίνει ο καθένας από εσάς ποια είναι η αλήθεια.

με τιμή

ο “αγράμματος αυτοδιοικητικά”

Βασίλειος Κουρουνιώτης

Το ΦΕΚ1154 Β΄ της 6-05-2014 με το οποίο καθορίζεται ο τρόπος που συστήνεται η επιτροπή παρακολούθησης.

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ ΕΔΩ

Η απόφαση του προέδρου της Π.Ε.Δ. με την οποία συμμετέχουν σαν μέλη της επιτροπής οι κ.κ. Τσιριγώτης και Φουσέκης.

Πολύ σύντομα θα έχω στα χέρια μου και θα σας κοινοποιήσω το υπ.αριθμόν 9035/30-06-2017 έγγραφο του Δήμου Μεγαλόπολης για να μάθουμε από που έγινε η πρόταση αντικατάστασης των 2 μελών, επίσης αναζητώ αλλά δεν βρίσκω την επικύρωση από το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. της υπ.αριθμόν 401/11-07-2017 απόφασης του προέδρου της Π.Ε.Δ. με την οποία ορίστηκαν σαν μέλη οι κύριοι Τσιριγώτης και Φουσέκης.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,913ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

«Αρκαδία και Τοσκάνη ενώνονται μέσα από το gravel» -Συνέντευξη με τον Βασίλη Αναστόπουλο, συνδιοργανωτή του Megalopolis Gravel Classic

Βασίλη, φέτος το Megalopolis Gravel Classic επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πώς νιώθεις λίγες...

Παρουσίαση αγωνιστικού πακέτου & Συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα για το Megalopolis Theater Run 2026

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Megalopolis Theater Run 2026» παρουσιάζει το πακέτο συμμετοχής των δρομέων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 19 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Απριλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της...

Κατολίσθηση στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης: Στον «αέρα» σπίτι και δρόμος (pics)

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων μηνών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς Δήμους της Αρκαδίας,...

Προβολή ταινιών από την Β΄τάξη Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης το Σάββατο 18 Απριλίου

Η Β’ Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης προβάλει ταινίες “Moana 2” και “Maria”το Σάββατο 18 Απριλίου...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img