Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΕΦΟΡΙΑΗ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 1.115 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!!

Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 1.115 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!!

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Είναι πλέον γεγονός και ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί να καταλάβει ότι όλα όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφύγει από κάθε λογική.

Τα μέτρα που μας έχουν όλους εξαθλιώσει και που στοχεύουν πάντα τους αδύναμους και τους εύκολους στόχους είναι εντελώς άδικα , στερούνται κάθε λογικής και είναι  σίγουρα για άλλο σκοπό – όχι πάντως για να βελτιωθούν τα οικονομικά της χώρας-.

Ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα το κλείσιμο των Εφοριών της Μεγαλόπολης , Δημητσάνας , Λεωνιδίου και Παράλιου Άστρους.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω έγγραφο το οποίο κυκλοφόρησε χθές από το Καλημέρα Αρκαδία το όφελος για το δημόσιο από αυτό το κλείσιμο ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 6.270 ευρώ , ενώ ταυτόχρονα για να γίνει η συστέγαση όλως στην Τρίπολη θα δαπανηθούν  45.000 ευρώ !!!!!
Ειδικότερα για την Μεγαλόπολη το όφελος θα είναι 1.115 ευρώ !!

Παρόλα αυτά οι εφορίες έκλεισαν και προτείνουν οι ανεγκέφαλοι που μας διοικούν να υπάρχουν κάποια γραφεία εξυπηρέτησης στους Δήμους , αν και εφόσον παραχωρηθεί κάποιος χώρος δωρεάν από το Υπουργείο Εσωτερικών!!!  Δηλαδή πιθανόν να εννοούν τα Κ.Ε.Π. !!!

Θαυμάστε παρακάτω την σχετική μελέτη των λαμπρών μυαλών που μας κυβερνάνε , όπως δημοσιεύτηκε στο Καλημέρα Αρκαδία

Πόρισμα Ενοποιησεων ΔΟΥ Αρκαδίας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ βλέπει κανείς ότι η κεντρική εξουσία δεν υπολογίζει κανέναν.Πόσο θα πληρώσει ένας φορολογούμενος αν χρειαστεί να μετακινηθεί στήν Τρίπολη;
    Και το χειρότερο δεν μιλάει κανείς.
    Ούτε εργαζόμενοι,ούτε φορείς της πόλης μας.

  2. Εδώ βλέπει κανείς ότι η κεντρική εξουσία δεν υπολογίζει κανέναν.Πόσο θα πληρώσει ένας φορολογούμενος αν χρειαστεί να μετακινηθεί στήν Τρίπολη;
    Και το χειρότερο δεν μιλάει κανείς.
    Ούτε εργαζόμενοι,ούτε φορείς της πόλης μας.

  3. Εδώ βλέπει κανείς ότι η κεντρική εξουσία δεν υπολογίζει κανέναν.Πόσο θα πληρώσει ένας φορολογούμενος αν χρειαστεί να μετακινηθεί στήν Τρίπολη;
    Και το χειρότερο δεν μιλάει κανείς.
    Ούτε εργαζόμενοι,ούτε φορείς της πόλης μας.

  4. Εδώ βλέπει κανείς ότι η κεντρική εξουσία δεν υπολογίζει κανέναν.Πόσο θα πληρώσει ένας φορολογούμενος αν χρειαστεί να μετακινηθεί στήν Τρίπολη;
    Και το χειρότερο δεν μιλάει κανείς.
    Ούτε εργαζόμενοι,ούτε φορείς της πόλης μας.

  5. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΙΚΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ….. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ?

  6. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΙΚΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ….. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ?

  7. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΙΚΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ….. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ?

  8. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΙΚΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ….. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ?

11,750ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img