Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΚωνσταντινόπουλος: Εγκρίθηκε το κονδύλι αναβάθμισης των παιδικών χαρών Μεγαλόπολης, που είχε υπογραφεί...

Κωνσταντινόπουλος: Εγκρίθηκε το κονδύλι αναβάθμισης των παιδικών χαρών Μεγαλόπολης, που είχε υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Αθήνα, 14 Μαΐου 2018
 
 «Εγκρίθηκε από το Δήμο Μεγαλόπολης το κονδύλιο του έργου αναβάθμισης των παιδικών χαρών, που είχε υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014.»
 
Με ικανοποίηση ενημερώθηκα για την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης της πίστωσης κονδυλίου 300.000 ευρώ για την υλοποίηση  του έργου «Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης». Καθορίστηκαν και οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου.

 
Η χρηματοδότηση του έργου είχε διασφαλισθεί και υπεγράφη στις 23 Δεκεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα που οι κάτοικοι μου είχαν καταθέσει σε πολλές συναντήσεις μας. Την τελευταία τριετία, μέσα από ερωτήσεις μου στη Βουλή, ζήτησα επανειλημμένα από τους αρμόδιους Υπουργούς την επίσπευση της υλοποίησης του έργου, για να έχουν τα παιδιά σε κάθε γειτονιά της Μεγαλόπολης πρόσβαση σε μία από τις κύριες πηγές ψυχαγωγίας τους.
 
Ελπίζω η διαδικασία υλοποίησης του έργου να προχωρήσει πλέον με ταχείς ρυθμούς, ώστε οι παιδικές χαρές να παραδοθούν σύντομα στα παιδιά της Μεγαλόπολης, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.
 

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητό Καφενείο , μάλλον μας πουλάει υποχρεώσεις ο κύριος Βουλευτής, ξέρετε τώρα το κλισέ: “κατόπιν δικών μου ενεργειών”.
    Σαν άλλο Μαυρογιαλούρος προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια ενέργεια του πριν από 4 χρόνια!
    Μόνο που αν κοιτάξει κανείς την ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα δει ότι το ποσό με τα 300.000 μπήκαν στο πρόγραμμα τον Δεκέμβριο του 2017!
    Ποιος δουλεύει ποιον τελικά!
    Πολύ καλά του είχατε πει εσείς κάποτε ότι όλα τα κάνει για τους ψήφους!
    δείτε για δική σας ενημέρωση τον σχετικό σύνδεσμο:
    https://diavgeia.gov.gr/doc/751%CE%A5465%CE%A7%CE%998-9%CE%93%CE%A1?inline=true

11,749ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση για 388 ανέργους του προγράμματος «Δράσεις για Σένα» – Καλύφθηκε πλήρως ο στόχος των 500 ωφελουμένων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ανακοινώνει με επιτυχία την πλήρη κάλυψη του στόχου των 500...

Τα έργα του 4ου και 5ου ΕΑΠ Μεγαλόπολης που απεντάχθηκαν από το Λιγνιτόσημο

Την απένταξη έργων του 4ου και 5ου ΕΑΠ, για τα οποία είτε δεν υπήρξε...

Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα και Χειροτονία Διακόνου στην Ι. Μ. Γόρτυνος (photo)

Τουρκολέκα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Τουρκολέκα...

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Γορτυνίας το επιχειρηματικό οικοσύστημα των μονοπατιών Mainalon Trail, Pan Trail και Arcadia Trail

Με σημαντικά αποτελέσματα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Γορτυνίας ολοκληρώθηκε η ανοιχτή δράση με...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img