Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΣυνάντηση Περιφερειάρχη και Πρύτανη για θέματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Συνάντηση Περιφερειάρχη και Πρύτανη για θέματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Στις 24 Ιανουαρίου 2018, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη.

Κατά τη συνάντηση έγινε μία ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στα πεδία της ενίσχυσης της ερευνητικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου και της βέλτιστης αξιοποίησης των μέσων ανάπτυξής τους.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής συμφώνησαν ότι ο διάλογος και η συνεργασία συνιστούν μία δυναμική προοπτική και ένα παράδειγμα καλής πρακτικής που στοχεύει στην ορθολογική λειτουργία και ανάπτυξη.

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,751ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Τεχνική εταιρία ζητάει προσωπικό στη Μεγαλόπολη

Τεχνική εταιρία ζητάει να προσλάβει προσωπικό για έργα στη Μεγαλόπολη, στις ειδικότητες που ακολουθούν: ΗλεκτρολόγοςΤοποθεσία:...

Θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη – Η Μάνα της Αντίστασης» το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Ο Δήμος Μεγαλόπολης σας προσκαλεί σε μια συγκινητική θεατρική παράσταση αφιερωμένη σε μια σπουδαία...

Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση για 388 ανέργους του προγράμματος «Δράσεις για Σένα» – Καλύφθηκε πλήρως ο στόχος των 500 ωφελουμένων

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ανακοινώνει με επιτυχία την πλήρη κάλυψη του στόχου των 500...

Τα έργα του 4ου και 5ου ΕΑΠ Μεγαλόπολης που απεντάχθηκαν από το Λιγνιτόσημο

Την απένταξη έργων του 4ου και 5ου ΕΑΠ, για τα οποία είτε δεν υπήρξε...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img