Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑΠαπαζαχαρίας: Η κα Νικολάκου ως φαίνεται κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

Παπαζαχαρίας: Η κα Νικολάκου ως φαίνεται κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Η ταραχή και ο εκνευρισμός που κατέλαβαν τη κα θεματική αντιπεριφερειάρχη από το άρθρο μου, για τα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση ‘διαχείριση των απορριμμάτων στη Περιφέρεια Πελοποννήσου’ είναι έκδηλες, και προφανώς δεν την άφησαν να διαβάσει σωστά για να καταλάβει σε τι αναφέρεται το πρόσφατο άρθρο μου η σκόπιμα προσποιείται πως δεν κατάλαβε.

Κα Αντιπεριφερειάρχη δεν πρόκειται περί προσωπικής κωλοτούμπας, κάτι που εσάς μπορεί να σας διακρίνει και να σας χαρακτηρίζει, αφού αλλάξατε στη σύντομη σχετικά πολιτική σας διαδρομή, δύο και τρείς φορές πολιτικό και κομματικό προστάτη, με τον οποίο ζητήσατε κάθε φορά την ψήφο του λαού της Περιφέρειας.

Ούτε προσωπικά άλλαξα τις θέσεις μου και τα πιστεύω μου, γύρω από τον πιο αποτελεσματικό και φιλικό με το περιβάλλον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων, που παραμένουν σταθερά για πολλά χρόνια και με οδηγό αυτά, ψήφισαν οι ομοϊδεάτες μου και συναγωνιστές μου, στα δύο όργανα (ΦΟΔΣΑ και Π.Σ) πρόσφατα.

Δεν υποστήριξα σε κανένα σημείο του συγκεκριμένου άρθρου μου, αυτό το τερατούργημα που πάτε να φτιάξετε στη περιοχή της Παλαιόχουνης του Δήμου Τρίπολης και σας συνιστώ να ξαναδιαβάσετε το άρθρο μου με την ανάλογη νηφαλιότητα.

Το άρθρο μου στόχευε και στοχεύει στις τρικλοποδιές που μπήκανε τόσο στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ όσο και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να γίνει υφ αρπαγή της απόφασης που σας βολεύει, ώστε να προχωρήσει αυτή η εγκληματική για το περιβάλλον, αλλά και ληστρική για τη τσέπη των δημοτών σύμβαση ΣΔΙΤ που εσείς με πάθος υποστηρίζετε.

Θα το επαναλάβω λοιπόν για να μάθετε, αλλά να μάθει και ο λαός της Περιφέρειας, ότι ο ΦΟΔΣΑ αποφάσισε με 22 ΥΠΕΡ και 17 ΚΑΤΑ να γίνει το έργο, με τη προϋπόθεση όμως να συμπεριληφθούν μέσα στη σύμβαση τα πέντε βελτιωτικά σημεία που πέτυχε η κυβέρνηση ύστερα από συζητήσεις που έγιναν με την ανάδοχο εταιρεία.

Περιέργως η προϋπόθεση αυτή δεν συμπεριελήφθη μέσα στην απόφαση του ΦΟΔΣΑ αλλά ούτε και στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ήδη έχετε στείλει για έγκριση στο Ελεγκτικό Συνέδριο, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών συμβούλων και δημάρχων οι οποίοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Τη παραποίηση αυτή της απόφασης του ΦΟΔΣΑ πως αλλιώς μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς, όταν κατά κόρο υποστηρίχτηκε στις εισηγήσεις και των δύο οργάνων(ΦΟΔΣΑ και Π.Σ) προκειμένου να γίνει η υφ αρπαγή της ψήφου των συμβούλων;;;;

Αφήστε λοιπόν στην άκρη τα περί κωλοτούμπας και τρίτων σκέψεων που υποτίθεται πως υπάρχουν στη σκέψη του κάθε ενεργού πολίτη, όταν σας κάνει κριτική και παρακολουθεί από κοντά ως οφείλει, τα όσα διαδραματίζονται στον περίγυρό του και προπαντός τα όσα αφορούν τη ποιότητα της ζωής του και τη τσέπη του, πολύ δε περισσότερο σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Όσο για την επιτυχία του συγκεκριμένου έργου σας που επικαλείστε και που τόσο επαίρεστε, να σας θυμίσω ότι έχετε την πανελλαδική πρωτοτυπία στο:

1ο. Να το έχετε ξεκινήσει από το 2011 με κυβερνήσεις που το στήριζαν προκλητικά και ακόμη το έργο είναι στον αέρα και
2ο. Καταφέρατε να έχετε απέναντί σας τους μεγαλύτερους δήμους της περιφέρειας αλλά και τις τοπικές κοινωνίες, που με απανωτές προσφυγές σε όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους ζητούν την ακύρωσή του.

Τάσος Παπαζαχαρίας
Συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ
Αρκαδίας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,758ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,644ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης σε κεντρικούς δρόμους της Μεγαλόπολης το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Λόγω των αγώνων ποδηλασίας στη Μεγαλόπολη, για το Πανελλήνιο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Ενόπλων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε χωριά της Μεγαλόπολης την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές...

Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης – Η Μαία δίπλα στην Γυναίκα

Ο Οκτώβριος είναι παγκόσμιος μήνας, αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έχει...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης την Τρίτη 7 Οκτωβρίου

Σας προσκαλούμε όπως, την 7η του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2025, ημέρα της εβδομάδας ...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img