Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Κώστα Μιχόπουλου από τον συνδυασμό Παπαδόπουλου
spot_img

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Κώστα Μιχόπουλου από τον συνδυασμό Παπαδόπουλου

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Από τον Κώστα Μιχόπουλο λάβαμε και σας δημοσιεύουμε την επιστολή με την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του από τον συνδυασμό του Διονύση Παπαδόπουλου.

 

Μεγαλόπολη 28/03/2017 

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Μιχοπούλου

                                                                                                ΠΡΟΣ
                                                                                                1. Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Διον. Παπαδόπουλου
                                                                                                2. Πρόεδρο Δ.Σ. Γ. Μαρκολιά

Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω προς εσάς και το Προεδρείο του Δ.Σ. την ανεξαρτητοποίησή μου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Ν.3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006) από τη Δημοτική Παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» με την οποία αναδείχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές της 18 Μαΐου 2014 και στις επαναληπτικές της 25ης Μαΐου 2014.

Αιτία της απόφασής μου είναι το γεγονός ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε πολύ κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το Δήμο, έχω εκφράσει την διαφωνία μου και πολλές φορές τις επιφυλάξεις μου στις συνεδριάσεις της παράταξης και σε σας προσωπικά.

Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται στο βωμό της εξουσίας. Επί 24 συνεχή έτη στα Αυτοδιοικητικά πράγματα είναι αδιανόητο για εμένα, να πληροφορούμαι σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως ΧΥΤΕΑ – ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΠΑΛΑΜΙΔΗ, και πολλά άλλα.

Επειδή η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο εδραζόταν πάνω στο πλαίσιο της συλλογικότητας, της συμμετοχικής δημοκρατίας, της εντιμότητας και της διαφάνειας, έδωσα αρκετό χρόνο σε εσάς για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στο Δήμο Μεγαλόπολης. Δυστυχώς οι αποφάσεις που λαμβάνονται έως σήμερα δεν με εκφράζουν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των πολιτών.

Μένω σταθερός στις ιδέες μου και στα πιστεύω μου και θα συνεχίσω να δίνω το παρόν και τον αγώνα μου από την θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, σεβόμενος τους πολίτες που χρόνια τώρα με εκλέγουν για να τους εκπροσωπώ.

Μετά τιμής

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεγαλόπολης

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,757ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,662ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Κ. Βλάσης: Νέα εποχή για τη Μεγαλόπολη και την Αρκαδία με πάνω από χίλιες θέσεις εργασίας

Τη Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2025, στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης...

Εκδήλωση στη Μεγαλόπολη – Νέο πακέτο ανακοινώσεων για το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Σημαντική ώθηση στην αναπτυξιακή προοπτική της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας δίνουν τα αποτελέσματα του...

Τα εγκαίνια της Περιφερειακής Δομής Μεγαλόπολης για την στήριξη της Επιχειρηματικότητας (video-photo)

Έγιναν σήμερα στη Μεγαλόπολη τα εγκαίνια της Περιφερειακής Δομής Μεγαλόπολης που εντάσσεται στο έργο...

Ευχαριστήριο από τον σύλλογο Αναβρυτού για την επιτυχία της εκδήλωσης “Γιορτή Λαδιού”

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή λαδιού για 6η συνεχή χρονιά που διοργάνωσε  ο Πολιτιστικος...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img