Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ«Δυο στα δυο» για την Εθνική γυναικών Βόλευ στα φιλικά της Μεγαλόπολης

«Δυο στα δυο» για την Εθνική γυναικών Βόλευ στα φιλικά της Μεγαλόπολης

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Δεύτερη φιλική νίκη σημείωσε η Εθνική γυναικών επί του Πανεπιστημίου Πίτσμπουργκ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το European League 2016 στη Μεγαλόπολη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 3-0 (25-21, 25-20, 25-16) ενώ οι δυο ομάδες έπαιξαν ακόμα ένα σετ το οποίο κατέκτησαν με 26-24 οι φιλοξενούμενες.

Η Εθνική γυναικών παρουσιάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συγκεντρωμένη και ορεξάτη αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Καλμαζίδη να τονίζει: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά είναι καλό που δώσαμε αυτά τα φιλικά ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Επίσης είναι θετικό ενόψει τη συνέχειας που μπορέσαμε και δοκιμάσαμε πολλά σχήματα με το υλικό που έχουμε. Θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας ώστε να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε στο European League».

Πλέον και η σπουδάστρια του Πανεπιστημίου Πίτσμπουργκ και Ελληνίδα διεθνής, Μαρία Γενιτσαρίδη, τίθεται στη διάθεση της Εθνικής γυναικών.

Για την Εθνική αγωνίστηκαν οι: Χριστοδούλου, Κιόση, Μερτέκη, Διώτη, Λαμπρούση, Γιώτα, Αρτακιανού (λ), Στράτζαλη, Βασιλαντωνάκη, Εμμανουηλίδου, Κωνσταντινίδου, Ιακωβίδου, Καλανταρίδου, Παπαδοπούλου

από το volleyball.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,759ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,644ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης σε κεντρικούς δρόμους της Μεγαλόπολης το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Λόγω των αγώνων ποδηλασίας στη Μεγαλόπολη, για το Πανελλήνιο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Ενόπλων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε χωριά της Μεγαλόπολης την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές...

Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης – Η Μαία δίπλα στην Γυναίκα

Ο Οκτώβριος είναι παγκόσμιος μήνας, αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έχει...

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης την Τρίτη 7 Οκτωβρίου

Σας προσκαλούμε όπως, την 7η του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2025, ημέρα της εβδομάδας ...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img